Μαριλένα Ράδου: Η συγκίνησή της όταν μίλησε για την κατάψυξη ωαρίων

Η συνέντευξη της «Κατερίνας» από τη σειρά Παγιδευμένοι

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαριλένας Ράδου στο The 2Night Show

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε τη Μαριλένα Ράδου ως Κατερίνα Μαυρίδη στη σειρά «Παγιδευμένοι». Ο ρόλος στη σειρά ήταν και ο λόγος να αλλάξει τα μαλλιά της και από καστανή να γίνει ξανθιά.

«Άλλαξα το μαλλί μου από καστανό σε ξανθό για τον ρόλο μου και έχει γίνει χαμός. Μου λένε να μην τα κάνω ξανά ξανθά, αλλά ήταν κάτι που μου ζητήθηκε για τον ρόλο. Δε μίλησα με κάποιους εισαγγελείς ή δικηγόρους, αλλά προσπαθούσα να φέρω στο μυαλό μου ανθρώπους του χώρου για να καταλάβω τη φιλοσοφία», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή «The 2Night Show».

Η απόφαση να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την απόφασή της να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων. «Από μικρή ήθελα να κάνω πολλά παιδιά. Αυτά τα πράγματα είναι να το βάλεις στόχο και τυχερά. Ενεργοποίησα το plan b. Έκανα κατάψυξη ωαρίων τον Μάιο, που μας πέρασε, για να έχω ένα back up, αν χρειαστεί. Αν χρειαστεί και δεν έρθει φυσικά. Έλεγα ότι θέλω να κάνω τρία παιδιά από 7 χρόνων, αλλά έτσι όπως είναι η ζωή. Είναι και δική μου ευθύνη, όχι μόνο της μοίρας. Θα μπορούσα να κάνω μόνη μου οικογένεια. Δεν το έκανα σώνει και ντε για να το χρησιμοποιήσω, απλά θέλω να έχω την επιλογή», ανέφερε αρχικά.

Η συγκίνηση της Μαριλένας Ράδου για την απόφασή της να κάνει κατάψυξη ωαρίων

Πόσο κοστίζει η κατάψυξη ωαρίων

«Το κόστος είναι περίπου 2.000 - 2.500 κι είναι για δέκα χρόνια. Στα 2.500 ευρώ είναι και το πρώτο έτος της τράπεζας ωαρίων στο εκάστοτε μαιευτήριο που φυλάσσονται.

Μετά είναι τον χρόνο μια ετήσια συνδρομή γύρω στα 150 ευρώ. Η διαδικασία διαρκεί 2 εβδομάδες. Παίρνεις από το φαρμακείο κάποιες ενέσεις που σου δίνει ο γιατρός και τις κάνεις μόνη σου. Είναι πολύ απλές, σαν στυλό και σε συγκεκριμένες ώρες για δύο εβδομάδες. Μετά αυξάνεται η δόση και δεν είναι καθόλου επίπονο. Η διαδικασία διαρκεί 20 λεπτά.

 

 

Δεν κατάλαβα καμία παρενέργεια. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα το καλό που έκανα. Εγώ δεν μπορούσα να βάλω στην άκρη 50 ευρώ. Είναι η πρώτη φορά που το έβαλα στόχο να πραγματοποιηθεί κάτι, που θα εξασφαλίσει μελλοντικά την επιλογή αυτή», πρόσθεσε, δίχως να κρύψει τη συγκίνησή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top