Γρηγόρης Πετράκος: Δεν έχει παντρευτεί με την Παπαθωμά λόγω συνθηκών

Όσα είπε για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γρηγόρη Πετράκου

Ο Γρηγόρης Πετράκος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό το πρωί της Τρίτης, όπου μίλησε και για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί με τη σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του, Θεοφανία Παπαθωμά. Ακόμη, αναφέρθηκε στη δήλωσή του για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια που προκάλεσε αίσθηση

Πετράκος: «Δε κάνει καλό στην ανθρωπότητα αν δύο άντρες υιοθετήσουν παιδί»

«Με τη Θεοφανία δεν έχουμε παντρευτεί. Έχουμε μαζί δυο παιδιά, προφανώς τα έχω αναγνωρίσει, αλλά οι συνθήκες δεν τα έχουν φέρει ώστε να παντρευτούμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι κι αλλιώς. Αν κάνουμε γάμο, θα κάνουμε θρησκευτικό… Αν ένας άντρας λέει ότι συναποφασίζει στο σπίτι, μάλλον είναι υποκριτής… Στις γυναίκες ανήκουν οι αποφάσεις», είπε αρχικά. 

O Γρηγόρης Πετράκος ήταν ένας ακόμα... απόφοιτος του Fame Story 1

O Γρηγόρης Πετράκος ήταν ένας ακόμα... απόφοιτος του Fame Story 1

Όσο για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, ξεκαθάρισε: «Δε διαχωρίζω τους ανθρώπους βάσει των προτιμήσεών τους. Δεν είπα να μην υιοθετούν δυο ομοφυλόφιλοι παιδιά. Αν γίνει ένα δημοψήφισμά κι αποφασιστεί να τους επιτρέπεται η υιοθεσία, προφανώς θα είμαι σύμφωνος… Η δική μου άποψη βασίζεται σε κάποια κριτήρια» . 

Ο Γρηγόρης Πετράκος κατά Παπακαλιάτη: «Εθνικός woke σκηνοθέτης»

«Ενδεχομένως σε κάποιες περιπτώσεις τα παιδιά που θα μεγαλώσουν σε ομόφυλες οικογένειες να μεγαλώσουν εξαιρετικά, γιατί θα τα μεγαλώσουν δυο υπέροχοι άνθρωποι. Εγώ, αυτό που είπα είναι ότι κάθε πράγμα πρέπει να το βλέπουμε όχι στη μικρή του διάσταση, αλλά να το διογκώσουμε και να το δούμε και στο μέλλον. Ως εικόνα δε με ενοχλεί τίποτα, βλέπω απέναντί μου ανθρώπους»,πρόσθεσε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ο Γρηγόρης Πετράκος κι η Θεοφανία Παπαθωμά σε νυχτερινή έξοδο το 2020

Ο Γρηγόρης Πετράκος κι η Θεοφανία Παπαθωμά σε νυχτερινή έξοδο το 2020 /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top