Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας ηθοποιός - Είχε παίξει στο Τμήμα Ηθών

Την ανακοίνωση έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Κώστας Πανουργιάς

Πέθανε ο Κώστας Πανουργιάς, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε για τη ζωή του.

Τη δυσάρεστη είδηση θανάτου του γνωστού ηθοποιού του θεάτρου και του κινηματογράφου, έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο Facebook. 

Σκηνή του Κώστα Πανουργιά από τη σειρά Τμήμα Ηθών

Σκηνή του Κώστα Πανουργιά από τη σειρά Τμήμα Ηθών

Θέλοντας να εκφράσει τη λύπη του για τον θάνατο του φίλου και συναδέλφου του, έγραψε: «Ένας αγαπημένος φίλος και αξιολογος συναδελφος με μεγάλη πορεια στο Θέατρο,στον κινηματογράφο και σε δεκάδες σειρές στην τηλεόραση και στην μεταγλώττιση ο Κωστας Πανουργιάς που είχα την τύχη να δουλέψω μαζί του πολλα χρόνια στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ του Γιώργου Μιχαηλιδη έφυγε από την ζωή μετά από σκληρή μάχη…».

Στη συνέχεια, ανακοίνωσε πότε και πού θα γίνει η κηδεία του, ώστε να του πουν το τελευταίο «αντίο». «Θα τον αποχαιρετησουμε αύριο Παρασκευή από το κοιμητήριο του Κάτω Σουλίου στον Μαραθώνα στην μία το μεσημέρι. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ», συμπλήρωσε.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο ηθοποιός εκτός από τη σημαντική παρουσία του στο θέατρο, εμφανίστηκε και σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως Η Ανατομία ενός Εγκλήματος, Τμήμα Ηθών, Δρόμοι της Πόλης, Η Εξαφάνιση του Τζων Αυλακιώτη κ.ά. Ακόμη γιια πολλά χρόνια είχε ασχοληθεί με τις μεταγλωττίσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top