Met Gala 2023: Εκτός της λίστας των καλεσμένων οι Καρντάσιανς!

Γίνεται Met Gala χωρίς Καρντάσιανς; Και όμως γίνεται!

Βίντεο από το Breakfast@Star

Γίνεται Met Gala χωρίς Καρντάσιανς; Και όμως γίνεται! Το Met Gala του 2023 πρόκειται να πραγματοποιηθεί χωρίς τις Καρντάσιανς.

Met Gala 2023: O Ρότζερ Φέντερερ ένας από τους οικοδεσπότες
 

met gala καρντάσιαν

Συγκεκριμένα, στη διάσημη ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση που συγκεντρώνει τους πιο διάσημους και ισχυρούς ανθρώπους της μόδας και της ποπ κουλτούρας, φαίνεται πως φέτος δε θα περιλαμβάνει στη λίστα καλεσμένων της τις Καρντάσιανς κα τις Τζένερς!

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Page Six, η αρχισυντάκτρια της Vogue Άννα Γουίντουρ η οποία επιβλέπει τη λίστα των καλεσμένων θέλει η εκδήλωση να είναι… άνευ Καρντάσιανς – Τζένερς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαΐου στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης και οι σταρς και οι μεγάλες προσωπικότητες της μόδας που θα παρευρεθούν φέτος, θα τιμήσουν τον εκλιπόντα σχεδιαστή Karl Lagerfeld.
Θυμίζουμε ότι το 2022 όλες είχαν προσκληθεί. Η Κιμ Καρντάσιαν, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η Κλόι Καρντάσιαν, η Κένταλ Τζένερ, η Κάιλι Τζένερ και η Κρις Τζένερ.

Μέχρι στιγμής ωστόσο, δεν έχει υπάρξει κάποια δήλωση από τη Vogue αναφορικά με τη λίστα των προσκεκλημένων. Από την άλλη, δηλαδή από την πλευρά της διάσημης οικογένειας,  δεν έχει διαψευστεί κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά δεν έχει γίνει γνωστό αν θα παρευρεθούν.

met gala

Καρντάσιανς - Τζένερερς μετά των τότε συντρόφων στο Met Gala του 2019/ AP Images

Η Κιμ Καρντάσιαν έδωσε το «παρών» στο Met Gala για πρώτη φορά το 2013 με τον τότε σύζυγό της Κάνιε Γουέστ ενώ ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Μετά την εμφάνισή της αυτή, έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος του Met Gala.

Η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του 2022, με  το εμβληματικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρό συζητήθηκε για εβδομάδες. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top