Μικρούτσικος: Τα μηνύματα συμπαράστασης για την κατάσταση της υγείας του

Καινούργιου, Τσιμτσιλή, Βόσσου, Ακρίτα έστειλα τις ευχές τους

Στην εντατική νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος τις τελευταίες ώρες έπειτα από έντονη δύσπνοια και μια σειρά εξετάσεων κατά την οποία οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.

Μικρούτσικος: Έβαλε τα κλάματα η σύντροφός του - Σοβαρή η κατάστασή του

Πολλοί φίλοι του παρουσιαστή του έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης!

Η Σοφία Βόσσου που ήταν στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο για χρόνια έκανε πριν από λίγη ώρα μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο facebook γράφοντας: «Αντρίκο μου ένα είναι σίγουρο όλα θα πάνε καλά. Η αγάπη όλων μας θα σου δώσει για μια ακόμα φορά δύναμη. Είμαι σίγουρη γι’αυτό… Σ’αγαπάω πολύ».

Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, 24 Φεβρουαρίου ξεκίνησε την εκπομπή της με τα νεότερα για την υγεία του. Το Super Κατερίνα βγήκε στον αέρα με το τραγούδι «Σε χρειάζομαι» του μουσικοσυνθέτη και η παρουσιάστρια ήταν συγκινημένη.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Δεν ξεκινάμε τυχαία με αυτό το τραγούδι. Ο Ανδρέας χρειάζεται τη δύναμη και τις προσευχές όλων μας. Περνάει λίγο δύσκολα, είναι σοβαρή η κατάσταση της υγείας του αλλά οι σκέψεις και οι προσευχές μας από χθες είναι μαζί του. Τα πρώτα 24ωρα είναι έτσι κι αλλιώς κρίσιμα, όταν ένας άνθρωπος νοσηλεύεται στην εντατική».

Η Έλενα Ακρίτα θέλησε με τη σειρά της να στείλει ένα μήνυμα στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στη λεζάντα έγραψε: «Αγαπώ πολύ τον Ανδρέα Μικρούτσικο γιατί είναι ένας καθαρός άνθρωπος που τα λέει έξω απ’ τα δόντια. Εύχομαι περαστικά και γρήγορα!».

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή να του στέλνει ευχές για γρήγορη ανάρρωση μέσα από την εκπομπή της, το πρωί της Παρασκευής.
«Περαστικά στον Ανδρέα Μικρούτσικο, την αγάπη μας και στην σύντροφό του που είναι στο πλευρό του» ανέφερε η παρουσιάστρια του Happy Day.

«Ανδρέα σ’ αγαπάμε, να βγεις νικητής και από αυτή την μάχη γιατί άκουσα ότι είναι στην εντατική με βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το πρωί της Παρασκευής η σύντροφός του Έλενα Μαστραγγελή μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφέροντας πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεχίζει να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. «Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας από χθες είναι μαζί του» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είχε μιλήσει προχθές μαζί του.

«Είναι δύσκολα ακόμα. Με πήρε ο γιατρός πριν, σε δύο ώρες θα ξέρουμε περισσότερα αλλά είναι δύσκολα πάλι. Είναι αισιόδοξοι» δήλωσε η Έλενα Μαστραγγελή. 

«Δύο τρεις μέρες είχε μια ίωση, αλλά εχθές επιδεινώθηκε πάρα πολύ η αναπνοή του, δεν μπορούσε να αναπνεύσει, τον έβαλαν στην εντατική για να δουν από που προέρχεται όλο αυτό το πρόβλημα. Δεν ξέρουν ούτε οι γιατροί πώς θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση. Είναι πολύ ευαίσθητος τα τελευταία χρόνια στην υγεία του. Ελπίζω να βγει σύντομα και να είναι γερός» πρόσθεσε στη συνέχεια φανερά συγκινημένη η σύντροφός του.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top