Coyot & ALMA για πρώτη φορά μαζί σε μια συνεργασία έκπληξη

Ο Dj των hits Coyot επιστρέφει με νέα δυνατή συνεργασία

Coyot & ALMA Για Πρώτη Φορά Μαζί

Ο Coyot, ο Έλληνας Dj και παραγωγός παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο single «Scared», μια συνεργασία με την Alma Dowdall, που γνωρίσαμε μέσα από τη συνεργασία της με τον Claydee.  

Το πιο πρόσφατο hit single του Coyot “Why” με τον The Prince Karma και τον Kállay Saunders ξεχώρισε αμέσως στα clubs τόσο στην Ελλάδα όσο και στα υπόλοιπα Βαλκάνια φτάνοντάς το στις υψηλότερες θέσεις σε airplay και digital charts.

Coyot & ALMA για πρώτη φορά μαζί!

Το “Scared” συνδυάζει την συναισθηματική πλευρά της ηλεκτρονικής μουσικής, τον χαρακτηριστικό ήχο του Coyot και τα αιθέρια φωνητικά της Alma.

Το black and white αισθητικής video είναι γυρισμένο σε Ελλάδα και Βουλγαρία και μας μεταφέρει αριστοτεχνικά στην σαγηνευτική ατμόσφαιρα του «Scared».


«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που κυκλοφορεί το “Scared” με την Alma. Η φωνή της δένει τέλεια με το κομμάτι και πιστεύω πως είναι ο κατάλληλος αντικατοπτρισμός του που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σαν καλλιτέχνης» τονίζει ο ίδιος ο Coyot.

Ενώ η Alma προσθέτει: «το να συνεργάζεσαι με τον Coyot είναι μια φανταστική εμπειρία. Το τραγούδι είναι μοναδικό και είμαι πραγματικά χαρούμενη για το αποτέλεσμα».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top