Δωροθέα Μερκούρη: Οι ευχές στη μεγαλύτερη κόρη της για τα γενέθλιά της

Η Ηλέκτρα Stegerhoek έκλεισε τα 23!

Η απίστευτη αποκάλυψη της Δωροθέας Μερκούρη στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον την Μεσημβρίαν για πρώην σύντροφό της

Τα γενέθλιά της έχει η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη Ηλέκτρα, που την έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της και διεθνούς φήμης κομμωτή, Ward Stegerhoek.

Άκρως εντυπωσιακή! Είναι η 19χρονη κόρη γνωστής Ελληνίδας καλλονής

 

Η μεγαλύτερη αδερφή της Γαίας Μερκούρη έγινε 23 ετών και η Δωροθέα Μερκούρη θέλησε να της στείλει και δημόσια τις ευχές της.

«Αγαπήστε τη ζωή και θα σας φέρνει όλα όσα θέλετε. Γιατί το αξίζετε. Χρόνια πολλά,  Είμαι η πιο τυχερή μαμά στον κόσμο», έγραψε η περήφανη μανούλα αναρτώντας τρεις οικογενειακές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δωροθέα Μερκούρη: «Μεγάλωσα τις κόρες μου σχεδόν μόνη μου»

 

 

Η Ηλέκτρα Stegerhoek ζει μόνιμα στο Άμστερνταμ, για να βρίσκεται κοντά στον πατέρα της. Η ίδια λατρεύει τη μόδα, όπως και η μαμά της και μπορεί να μην περπατάει στις πασαρέλες, σπουδάζει όμως σχέδιο μόδας στο Amsterdam Fashion Institute.

 

 

 

«Οι κόρες μου είναι καλύτερες από εμένα και από τον μπαμπά τους. Εάν τα παιδιά δεν είναι το εξελιγμένο μας μοντέλο, κάτι έχει πάει λάθος. Θα ήθελα να κάνουν περισσότερα και καλύτερα πράγματα από εμένα. Τους λέω “είσαι καλύτερη από εμένα, πιο όμορφη, πιο έξυπνη”», είχε δηλώσει στο παρελθόν το μοντέλο και ηθοποιός για τις δυο κόρες της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top