Δωροθέα Μερκούρη: «Μεγάλωσα τις κόρες μου σχεδόν μόνη μου»

Τι είπε για τον πρώην σύζυγό της

Για το πως μεγάλωσε τις κόρες της σχεδόν μόνη της, μίλησε η Δωροθέα Μερκούρη στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Γεννήθηκα στη Νότια Ιταλία αλλά επειδή η μητέρα μου ήταν Ελληνίδα, ήθελε να γυρίσουμε κάποια στιγμή Ελλάδα. Δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ στη χαοτική Αθήνα… Πήγα στην Αμερική λόγω του άντρα μου και κάναμε δύο υπέροχα παιδιά. Εγώ με δύο μωρά δεν κατάφερνα να δουλεύω και να κάνω τα πάντα. Ήθελα να δουλεύω αλλά και να είμαι κοντά στην μαμά να με βοηθά.» ανέφερε η Δωροθέα Μερκούρη.

«Γύρισα πίσω με τον πρώην άντρα μου, ο οποίος δεν μπόρεσε ποτέ να εγκατασταθεί εδώ και το καταλαβαίνω. Έτσι χωρίσαμε, επειδή εγώ ήθελα να πάω στην Ευρώπη και στην Ιταλία και να μάθουν ελληνικά κι ιταλικά τα παιδιά. Μεγάλωσα τις κόρες μου σχεδόν μόνη μου. Ήταν δύσκολο… Είναι σαν να μην έχω πατρίδα.» συμπλήρωσε η Δωροθέα Μερκούρη.

Μερκούρη: Η απάντηση για τη σχέση της κόρης της με τον Άγγελο Λάτσιο

Η ηθοποιός και ο πρώην σύζυγός της, Γουάρντ Σρεγκχοϊρντ, ο οποίος είναι κομμωτής με καταγωγή από την Ολλανδία, έχουν αποκτήσει την Ηλέκτρα και την Γαία.

H Ηλέκτρα είναι 21 ετών, ζει στο Άμστερνταμ και σπουδάζει μόδα στο Amsterdam Fashion Institute. 

Η Γαία είναι 18 ετών, ζει στην Αθήνα και κάνει παρέα με τον Άγγελο Λάτσιο, τον μεγάλο γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top