Μελέτης Ηλίας: Οι γονείς μου έμαθαν ότι έκανα χρήση ουσιών απ'την τηλεόραση

«Τα μυαλά τότε ήταν πάνω από το κεφάλι»

Ο Μελέτης Ηλίας στο «The 2Night Show»

Ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Σάββα στο «σόι σου», έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τη Θέμιδα Βουτσινά.

Μελέτης Ηλίας: «Έχουμε φτάσει αμέτρητες φορές κοντά στον χωρισμό»

«Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε σε σύμβουλο γάμου με τη σύζυγό μου»

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Κοραλένια και τον Δημήτρη, αλλά τα πράγματα δεν ήταν πάντα ρόδινα. Ο γάμος τους πέρασε κρίση και αποφάσισαν να απευθυνθούν σε σύμβουλο γάμου. «Δουλέψαμε αρκετά με τη σύζυγό μου, έχουμε πάει και σε σύμβουλο γάμου. Εμείς είχαμε βρεθεί σε μια κούραση των χρόνων, προσπαθούσαμε να βρούμε τι φταίει. Κατάλαβα τι πρέπει να κάνω για να μπορέσω να υπάρξω σε ένα σπίτι που λέγεται οικογένεια γιατί ήμουν λίγο στον κόσμο μου. Με βοήθησε πολύ», ανέφερε στην εκπομπή «The 2Night Show».

Μελέτης Ηλίας: «Tα χρήματα που έβγαζα δεν έφταναν όταν ήρθε το πρώτο παιδί»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σκοτεινή περίοδο των εφηβικών του χρόνων όταν έκανε χρήση ουσιών. «Δεν είχα δύσκολη εφηβεία. Ως μοναχοπαίδι νιώθω από τις διηγήσεις των γονιών μου ότι ήμουν πολύ εντάξει ως παιδί. Οι γονείς μου έμαθαν από μία συνέντευξή μου στην τηλεόραση ότι στα 25 μου έκανα χρήση απαγορευμένων ουσιών. Δε θυμάμαι με ποια αφορμή το είπα, αλλά μου βγήκε. Όταν με είδε μου λέει “σοβαρά μιλάς; πότε; αφού εδώ ήσουν 20 χρόνων;”. Μετά μου είπε ότι κάτι είχε ψυλλιαστεί. Τα μυαλά τότε ήταν πάνω από το κεφάλι. Το γεγονός ότι ξεμπέρδεψα με αυτά, σε εμένα θεωρώ ότι ήταν καθαρά θέμα κω@@@ας. Ήμουν τυχερός, είπα τέλος, ένιωθα ότι χάνω την μπάλα».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top