Μελέτης Ηλίας: «Tα χρήματα που έβγαζα δεν έφταναν όταν ήρθε το πρώτο παιδί»

Για ποιο λόγο η Ελεονώρα Μελέτη πρέπει να του ζητήσει συγγνώμη;

Ο Μελέτης Ηλίας έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη σειρά «Το Σόι σου». Η επιτυχία του σήριαλ τον βοήθησε να βγάλει περισσότερα χρήματα, μιας και πριν την επιτυχία στην τηλεόραση είχε ζοριστεί οικονομικά.

Μελέτης Ηλίας: Αποκάλυψε ότι η κόρη του έπαιζε ποδόσφαιρο!

«Το Σόι ήταν η σειρά που με έκανε γνωστό. Πριν την επιτυχία στην τηλεόραση τα χρήματα που έβγαζα δεν έφταναν, ειδικά όταν ήρθε το πρώτο παιδί, ζορίστηκα. Όποιος δουλεύει στην τηλεόραση τα χρήματα είναι καλύτερα από το θέατρο. Στις περιπτώσεις που υπάρχει σχέση εξουσίας είναι να κλειστείς στον εαυτό σου και να τον κατηγορήσεις ότι δεν ικανοποιείς τον άλλον», είπε αρχικά ο ηθοποιός στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ο Μελέτης Ηλίας απαντά αν θα κάνουν τα παιδιά του το εμβόλιο κορωνοϊού

 

«Έχω φύγει λόγω κακού κλίματος από παράσταση. Έχω πάθει “σεντόνι” σε παράσταση που είχε ομοιοκαταληξία, ήταν τραγική εμπειρία. Πριν την υποκριτική σπούδασα λογιστικά, αλλά θα βάλτωνα αν ήμουν σε ένα εργασιακό περιβάλλον για μια ζωή», πρόσθεσε ο Μελέτης Ηλίας.
Κλείνοντας, επιστράτευσε το χιούμορ του και αποκάλυψε τον λόγο που η Ελεονώρα Μελέτη πρέπει να του ζητήσει συγγνώμη.  «Ειδικά από τότε που βγήκε και η Ελεονώρα Μελέτη, που έχει το Μελέτη ως επίθετο, εκεί αρχίζει το μεγάλο μπέρδεμα. Και μου οφείλει ένα μεγάλο “συγγνώμη”, να μου το πει, παρακαλώ, κάποια στιγμή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top