Ο Μελέτης Ηλίας απαντά αν θα κάνουν τα παιδιά του το εμβόλιο κορωνοϊού

Κόλλησε κορωνοϊό ο ηθοποιός, η σύζυγός του και τα παιδιά του

ΗΚαλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» ήταν ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην σειρά της ΕΡΤ 1 «Τα καλύτερά μας χρόνια». 

Μελέτης Ηλίας: Το αστείο περιστατικό όταν έπαιζε στο Σόι σου

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για την περιπέτεια που είχε ο ίδιος και η οικογένεια του με τον κορωνοϊό, καθώς όπως είναι γνωστό πριν από μερικούς μήνες είχαν νοσήσει όλοι.

 

Ο ίδιος περιέγραψε την κατάσταση που βίωσε «Eίναι Τσικνοπέμπτη, έχουμε φάει όλοι μαζί στο σπίτι, τον Μάρτιο που ακόμα είναι δύσκολα τα πράγματα. Όταν λέω ότι έχουμε φάει μαζί, εννοώ ότι μένουμε πάνω – κάτω, οπότε κατεβήκαμε κάτω να φάμε. 

Την Παρασκευή κάνω μοριακό στο γύρισμα και βγαίνω θετικός χωρίς συμπτώματα, είχα ένα μπουκωματάκι. Έρχεται ο γιατρός και κάνει μοριακό σε όλη την οικογένεια και βγαίνει και η γυναίκα μου θετική και τα παιδιά και οι γονείς μου. Ωραιότατα;»

 

 

 

 

«Ευτυχώς οι γονείς μου είχαν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου και το πέρασαν ασυμπτωματικά. Εγώ και η γυναίκα μου είχαμε ελαφρά συμπτώματα που είχαν μία διάρκεια. Δέκατα, πονοκέφαλο και πόνο στη μέση σαν να είχαμε πάθει λουμπάγκο. Τα παιδιά ήταν ευτυχώς ασυμπτωματικά».

Κλείνοντας ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο εμβόλιο και σημείωσε πως παρόλο που νόσησε ο ίδιος είναι ακόμα αναποφάσιστος για το αν θα το κάνει.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μελέτης Ηλίας

Ενώ απάντησε και για το αν θα εμβολιάσει τα παιδιά του. «Πρέπει να γίνει μία κουβέντα σοβαρή μέσα στην οικογένεια για το τι θα κάνουμε. Οι μισοί λέμε ναι, οι άλλοι μισοί λέμε όχι. Μας έχει βάλει σε σκέψεις, υπάρχει ένα κράτημα που έχει και όλος ο κόσμος, λες, ρε παιδί μου, ότι για το παιδί μου θέλω να το εξαντλήσω, να δω τι γίνεται, να περάσει λίγος χρόνος».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top