Μελέτης Ηλίας: «Έχουμε φτάσει αμέτρητες φορές κοντά στον χωρισμό»

Οι καταχρήσεις που έκανε ο ηθοποιός στο παρελθόν

Δείτε όσα είπε ο Μελέτης Ηλίας στην εκπομπή Mega Καλημέρα

Σε νέα του συνέντευξη ο Μελέτης Ηλίας αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει πρόσφατα για τη χρήση ουσιών, αλλά και τον χωρισμό με τη σύζυγό του.

Μελέτης Ηλίας: Καλοκαίρι στο Παρίσι για τον ηθοποιό και την οικογένειά του

«Έκανα μια δήλωση για το πόσο βλακεία ήταν που έκανα χρήση ναρκωτικών ουσιών. Πόσο τυχερός στάθηκα... Κάποιος στη θέση μου θα μπορούσε με τα ίδια βήματα να καταλήξει εκεί που καταλήγουν 9 στους 10 σε αυτές τις περιπτώσεις. Το είπα τελείως αποτρεπτικά, γιατί από τον οποιονδήποτε θα περνούσε από το μυαλό του να κάνει κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά στο Mega Καλημέρα.

Για τρίτη σεζόν ο Μελέτης Ηλίας πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ Τα καλύτερά μας χρόνια

Για τρίτη σεζόν ο Μελέτης Ηλίας πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ Τα καλύτερά μας χρόνια

«Το μήνυμα που ήθελα να περάσω ήταν ότι ήμουν βλάκας κι έκανα κάτι που ήμουν πολύ τυχερός που τη γλίτωσα, τη σκαπούλαρα», συμπλήρωσε, ενώ τόνισε ότι έκοψε τα πάντα αμέσως.

Μελέτης Ηλίας: «Tα χρήματα που έβγαζα δεν έφταναν όταν ήρθε το πρώτο παιδί»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, Θέμις Βουτσινά, εξηγώντας ότι έχουν φτάσει πολλές φορές κοντά στον χωρισμό, όμως συμβουλεύτηκαν ειδικό, ο οποίος τους βοήθησε πάρα πολύ.

Μελέτης Ηλίας & Θέμις Βουτσινά στην πρεμιέρα της ταινίας The Bachelor 4

Μελέτης Ηλίας & Θέμις Βουτσινά στην πρεμιέρα της ταινίας The Bachelor 4 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Έχουμε φτάσει αμέτρητες φορές κοντά στον χωρισμό. Νομίζω ότι το κλειδί σε αυτή την ιστορία είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω, να πάρεις τον χρόνο σου και να σκεφτείς τη στιγμή της έντασης να μη λειτουργείς με το ένστικτο, αλλά με το μυαλό. Θέλει υποχώρηση, κυρίως από εμάς τους άντρες, που είμαστε πιο οξύθυμοι. Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου με τη γυναίκα μου και βοήθησε πάρα πολύ», δήλωσε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top