Μπουρδούμης: «Δεν έχω να δικαιολογηθώ που συνεργάστηκα με τον Φιλιππίδη»

Όσα είπε για το συμβάν που στιγμάτισε τη σύζυγό του, Λένα Δροσάκη

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα; όπου μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

A. Μπουρδούμης: Η πρώτη αντίδραση μετά την έναρξη της δίκης Φιλιππίδη

Οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν στο σίριαλ Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ, παρότι η σύζυγός του, Λένα Δροσάκη, είχε κατηγορήσει τον ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση. Όπως υποστηρίζει, όταν ξεκίνησε η συνεργασία του με τον Φιλιππίδη δε γνώριζε για τις εν λόγω καταγγελίες. 

 Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της Λένας Δροσάκη στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

 Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της Λένας Δροσάκη στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

«Ήταν λάθος μου που έβγαινα και δικαιολογούμουν γι’ αυτό. Λάθος μου. Δεν έχω να δικαιολογηθώ. Αυτή η ιστορία έγινε πριν γνωρίσω τη Λένα Δροσάκη και είναι ίσως η μοναδική φορά που δέχτηκε κάτι τέτοιο στη δουλειά, εκδιώχθηκε. Με έναν τρόπο είχε πάρει ηθική ικανοποίηση και μία πρακτική ικανοποίηση. Ένας άνθρωπος αυτού του βεληνεκούς έφυγε από τη δουλειά και δεν έφυγε μία νέα ηθοποιός. Από εκεί και ύστερα, ο καθένας μπορεί να βγει και να πει ό,τι θέλει», ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Μπουρδούμης: Η αποκάλυψη για το bullying που υπέστη από γνωστό σκηνοθέτη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε θεατρική πρεμιέρα το 2015

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε θεατρική πρεμιέρα το 2015 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Και συνέχισε: «Έχω ακούσει σε εκπομπές να λένε γι’ αυτήν την πράξη μου «σταυρώστε τον». Εξήγησα και δε χρειάζεται να εξηγώ ξανά και ξανά. Υπάρχει μία δίκη που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό. Δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν. Έχω αγωνία για την απόφαση της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη. Αυτή η ιστορία είναι 2 χρόνια».

Πριν λίγο καιρό η Λένα Δροσάκη, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στη δίκη Φιλιππίδη, υποστήριξε ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αναγκάστηκε να δουλέψει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς η ίδια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και είχαν ανάγκη τα χρήματα. 

Δροσάκη: Είχα καρκίνο, θέλαμε χρήματα και ο σύζυγός μου έπαιξε με τον Πέτρο

«Όταν αγοράσαμε σπίτι με τον σύζυγο μου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, διαγνώστηκα με καρκίνο στο στήθος μετά την εγκυμοσύνη χρειαζόμασταν λεφτά είχαμε ανάγκη τη δουλειά και έτσι συνεργάστηκε ο σύζυγος μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην ΕΡΤ. Τον έπιασε και του είπε ότι τα γνώριζε όλα, αλλά είμαστε επαγγελματίες και έτσι ξεκίνησε τη δουλειά». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top