Μπουρδούμης: Η αποκάλυψη για το bullying που υπέστη από γνωστό σκηνοθέτη

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ως φοιτητής έκλεβε πολλά βιβλία

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης κάθισε στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου και μίλησε για όλα. 

Μπουρδούμης – Δροσάκη: Το πάρτι γενεθλίων του γιου τους

Ο ηθοποιός περιγράφοντας τα φοιτητικά του χρόνια, με ειλικρίνεια παραδέχτηκε ότι έκλεβε βιβλία. 

«Τελείωσα μια δραματική σχολή που κουβαλάει μια ιστορία πάρα πολύ μεγάλη, την ιστορία του Κουν και του θεάτρου του. Μόλις είχα τελειώσει το σχολείο και βρέθηκα σε ένα ναό. Πάντα ήμουν ζιζάνιο, με το ντουφέκι προσπαθούσαμε να βρούμε τα βιβλία που μας έλεγαν να αγοράσουμε. Πηγαίναμε αγοράζαμε ένα και κλέβαμε 10. Έχω κλέψει πολλά βιβλία. Μπαίναμε 3, 4 και κλέβαμε βιβλία, το παραδέχομαι», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Στούντιο 4». 

«Εγώ είχα ένα παλιό παλτό του παππού μου, το οποίο κάτω είχε μια τσέπη βαθιά, δεξιά και αριστερά. Τα βιβλία δεν ήταν πολύ μεγάλα, οπότε τα βάζαμε μέσα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η αφιέρωση στη Λένα Δροσάκη για τα γενέθλιά της

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο bullying που υπέστη κατά τη διάρκεια ακρόασης από σκηνοθέτη στο ξεκίνημα της καριέρας του.

«Στη σχολή τότε έφευγαν τασάκια. Υπήρχε η αυστηρότητα, η απόλυτη πειθαρχία και ότι τα πράγματα εδώ γίνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Μου έχει τύχει να νιώσω προσβεβλημένος. Συνήθως γινόταν με χιούμορ. Εκτός κι αν πέσεις σε καναν θεόμουρλο. Πέρασα οντισιόν από πολύ γνωστό σκηνοθέτη, από τους πλέον καταξιωμένους, για ένα μεγάλο μιούζικαλ της εποχής και θυμάμαι χαρακτηριστικά να διακωμωδεί και να σχολιάζει με έναν περίεργο τρόπο το πως παίζω, πως εκφράζομαι. Περνούσα τις φάσεις των οντισιόν οπότε δεν τον συνάντησα μία φορά. Ένιωσα αυτό το ιδιότυπο bullying», είπε ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top