Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Το παιδί θαύμα στη μουσική που έγινε ηθοποιός

Η «Άννα» από τους «Παγιδευμένους» μιλά για το όνειρό της να γίνει ντράμερ

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ στο The 2Night Show

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής σεζόν, εξαιτίας της συμμετοχής της στην τηλεοπτική σειρά «Παγιδευμένοι», όπου υποδύεται άκρως επιτυχημένα τη δικηγόρο που είναι ζευγάρι με τον «Δημήτρη» (σσ Μιχάλη Λεβεντογιάννη).

Η απίστευτη μεταμόρφωση της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ για τον ρόλο της Άννας

Η υποκριτική μπορεί να μην ήταν η πρώτη της επιλογή, καθώς είχε από μικρή κλίση στη μουσική, της βγήκε όμως σε καλό, καθώς για να πάρει τον ρόλο πέρασε από casting κι επιλέχθηκε ανάμεσα σε 120 ηθοποιούς.

 

«Αποφάσισα για να έχω παραπάνω ώρες για χορό, να φύγω από το Μουσικό σχολείο και να πάω σε Γενικό Λύκειο. Ήξερα όμως ότι δεν θα γίνω μπαλαρίνα. Πες ότι συνωμότησε το σύμπαν ή ήταν σύμπτωση, αλλά με το που άλλαξα το σχολείο, άρχισε να με ενδιαφέρει η υποκριτική. Σε ένα ταξίδι στο Λονδίνο, ένας θείος μου που έμενε στην πόλη με πήγε ένα βράδυ στο θέατρο για να δούμε μιούζικαλ. Τότε έπαθα σοκ.

Λαγούτης: Η σύντροφός του είναι ηθοποιός, κούκλα και 19 χρόνια νεότερη

Έβλεπα τους ηθοποιούς πάνω στην σκηνή και έλεγα: «Μα, αυτοί κάνουν ότι εγώ αγαπάω». Στο Λύκειο μπήκα σε μία θεατρική ομάδα και κατάλαβα πια ότι αυτό θέλω μόνο στη ζωή μου», αποκάλυψε στην πρόσφατη συνέντευξή της στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου για το πώς προέκυψε η υποκριτική στη ζωή της. 

Η ίδια για όσο διάστημα φοιτούσε στο Μουσικό σχολείο, ασχολήθηκε με πέντε μουσικά όργανα, ενώ ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της ήταν να σπουδάσει ντραμς στο Πανεπιστήμιο του Berkeley.

 

 

«Από 3 χρονών έκανα μπαλέτο, έκανα μαθήματα πιάνου και μετά πήγα στο Μουσικό Γυμνάσιο όπου εκεί πια ασχολήθηκα με 5 συνολικά μουσικά όργανα, παράλληλα με την χορωδία και τα ατομικά μαθήματα στο τραγούδι.

Κάποια στιγμή είχα ένα μεγάλο όνειρο, το να φύγω να πάω στη Χαβάη και να σπουδάσω ντραμς στο κορυφαίο Πανεπιστήμιο του Berkeley», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η τηλεοπτική «Άννα» μίλησε και για τις δουλειές που έχει κάνει κατά καιρούς, προκειμένου να ανταπεξέλθει οικονομικά.

«Έκανα πολλές δουλειές και όχι μόνο καλλιτεχνικές με κάποιες συμμετοχές σε ταινίες. Να φανταστείς ότι λίγο πριν έρθω για την οντισιόν των Παγιδευμένων στην Αθήνα, δούλευα σε ένα παιδικό θέατρο, ήμουν ταξιθέτρια, καθάριζα το θέατρο, και τις τουαλέτες. Έκανα τα πάντα», είπε συγκεκριμένα.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Αυτό κάνει η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στα γυρίσματα!

Για την πρώτη της συνάντηση με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, εξομολογήθηκε «Φοβόμουν πώς θα ήμασταν μαζί ως τηλεοπτικό ζευγάρι με τον Μιχάλη. Καταρχάς μπήκα στο δωμάτιο φορώντας μία 12ποντη γόβα και τον βλέπω για πρώτη φορά μπροστά μου πανύψηλο και λέω από μέσα μου: «Καλά, αποκλείεται να βγάλουμε κάδρο μαζί θα ταλαιπωρήσω το συνεργείο».

Η γοητευτική ηθοποιός χαρακτήρισε τον συμπρωταγωνιστή της «τρία μέτρα όμορφο», ενώ αποκάλυψε τα σχόλια που της κάνουν οι φανς της επιτυχημένης σειράς, όταν τη συναντούν στον δρόμο.

«Υπάρχουν πάρα πολλά fan club για την σειρά και στην πορεία αγάπησαν ως ζευγάρι την Άννα και τον Δημήτρη. Για αυτό και δεν έχω δεχτεί κανένα σχόλιο ζήλιας.

Αντίθετα μάλιστα, λαμβάνω συνέχεια μηνύματα του τύπου «άντε φίλα τον να τελειώνουμε»! (γελάει). Ειδικά όταν τον παράτησα σε ένα επεισόδιο μου έγραφαν «τι κάνεις ρε Άννα; Γύρνα πίσω».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top