Η απίστευτη μεταμόρφωση της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ για τον ρόλο της Άννας

Η ηθοποιός είναι σε σχέση με τον Πέτρο Λαγούτη - Δείτε φωτογραφίες

Η Μάρθα Λαμπρίρη Φεντόρουφ είναι σίγουρα μία από τις πιο εντυπωσιακές πρωταγωνίστριες της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη σεζόν.

Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ: Ποια είναι η όμορφη ηθοποιός των «Παγιδευμένων»

Η δικηγόρος της σειράς «Παγιδευμένοι», Άννα Ροδίτη, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και οι θαυμαστές της καθηλώνονται μπροστά από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες για να την απολαύσουν σε κάθε της σκηνή.

 Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ παγιδευμένοι

 Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ παγιδευμένοι σειρά

Η τηλεοπτική Άννα Ροδίτη είναι μια νεαρή, μάχιμη δικηγόρος. Για την Άννα, άλλο είναι ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη. Στο τελευταίο μοιάζει με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, αφού η 28χρονη ηθοποιός μάχεται για τα εργατικά δικαιώματα. Πρόσφατα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός την είχε απαθανατίσει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ηθοποιών μαζί με τον σύντροφό της, Πέτρο Λαγούτη και άλλους συναδέλφους τους.

Στη συγκέντρωση, η casual εικόνα της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ ήταν πολύ διαφορετική από την εικόνα της Άννας των «Παγιδευμένων» με τα ταγιέρ, τα φορέματα, τις ψηλοτάκουνες γόβες και το εντυπωσιακό μακιγιάζ.

 Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ παγιδευμένοι

Στις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου βλέπουμε την ηθοποιό να περπατά στον δρόμο εντελώς άβαφη, με γυαλιά μυωπίας και ένα απλό total black look.

 Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Φωτογραφίες Ok!

 Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ παγιδευμένοι σειρά

 Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ παγιδευμένοι
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top