Βίκυ Κάβουρα: «Έπεσα θύμα του λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος»

Όσα ανέφερε η ηθοποιός για την αυτοκτονία που σόκαρε την Ελλάδα

Δείτε όσα είπε η Βίκυ Κάβουρα στο Happy Day

Η Βίκυ Κάβουρα έπεσε θύμα του 50χρονου λογιστή, που πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο.

Η ηθοποιός μίλησε στο Happy Day, αποκαλύπτοντας τι συνέβη.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η 47χρονη απειλεί τον ασφαλιστή πως θα τον σκοτώσει

«Μια πολύ γνωστή εταιρία έδινε 60 αυτοκίνητα σε μια άλλη εταιρία με τρεις υπαλλήλους για να μην τα εκμεταλλεύεται. Δεν υπάρχει κάποια λογική σε αυτό. Εγώ όπως και πολύς κόσμος νοικιάζαμε αυτοκίνητα από αυτούς και πληρώναμε κάθε μήνα κάποιο ποσό, ή κάποιο άλλο αυτοκίνητο ως εγγύηση κι αυτά έχουν χαθεί. Εγώ κάλεσα τον ίδιο τον άνθρωπο για να τον πληρώσω, με τον μήνα. Ήταν σε μια κατάσταση άθλια, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, τρόμαξα, αλλά δεν έδωσα σημασία», είπε αρχικά. 

«Μετά από 2-3 μέρες πληροφορήθηκα πως όλο αυτό που έγινε και σοκαρίστηκα. Είναι πάρα πολύς κόσμος βέβαια που την έχει πατήσει με αυτή την υπόθεση. Έχουμε μείνει χωρίς αυτοκίνητο, γιατί το δικό μου έχει χαθεί. Δεν ξέρω τι γίνεται», τόνισε.

Μοσχάτο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το σπίτι - Ο γιος της 47χρονης στο Star

Στη συνέχεια, η Βίκυ Κάβουρα ανέφερε: «Ο λόγος που το αναφέρω όλο αυτό είναι γιατί ξέρω ότι είναι πάνω από 60-70 άτομα που την έχουν πατήσει και περνάνε δύσκολα. Όπως κι εγώ περνάω πολύ δύσκολα αυτές τις ημέρες. Μπορούμε να είμαστε μαζί, να κάνουμε κάτι όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε ό,τι μπορούμε να το διεκδικήσουμε. Την πατήσαμε, ήταν εξαιρετικός προς όλους μας. Με τον Θεό με τον καλό λόγο στο στόμα και την πατήσαμε. Δεν κατάλαβα την απάτη, εγώ στις ειδήσεις το είδα και μετά κατασχέθηκαν όλα από την Αστυνομία. Και λογικό είναι».

Η Βίκυ Κάβουρα σε πρόσφατη νυχτερινή της έξοδο

Η Βίκυ Κάβουρα σε πρόσφατη νυχτερινή της έξοδο /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top