Britney Spears: Αστυνομία στην έπαυλη της ποπ σταρ - Τι συνέβη;

Τις Αρχές κάλεσαν οι θαυμαστές της

Δείτε βίντεο για την Britney Spears από την εκπομπή Happy Day

Η Αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της Britney Spears, μετά από ανησυχία θαυμαστών της ποπ σταρ για την ψυχική της κατάστασή και την υγεία της.

Τι συμβαίνει με την Britney Spears; Έβαλε τα κλάματα, την ώρα που χόρευε

Οι fans της πίστεψαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την τραγουδίστρια, αφού... εξαφανίστηκε το προφίλ της στο Instagram, κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν. Έτσι κάλεσαν τους αστυνομικούς, ώστε να δουν αν κινδύνευε.

Η Britney Spears επι το έργον το 2106

Η Britney Spears επι το έργον το 2106 /Φωτογραφία AP Images/Rob Grabowski

Πηγές από την Αστυνομία που επικαλείται το TMZ μεταφέρουν ότι η Spears διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram τις τελευταίες 12 ώρες. Για κάποιον λόγο, αν κι η τραγουδίστρια το κάνει συχνά  αυτό, οι θαυμαστές τρόμαξαν. Πίστεψαν ότι αυτή η κίνηση σήμαινε ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και κάλεσαν στο γραφείο του σερίφη της πόλης Ventura Co στην Καλιφόρνια

Britney Spears: O λόγος που «εγκατέλειψε» το Instagram

Οι αστυνομικοί μεταβήκαν στην έπαυλή της και διαπίστωσαν ότι δε βρισκόταν σε κίνδυνο. Δεν είναι σαφές αν μίλησαν απευθείας μαζί της, ή αν κάποιος άλλος τους διαβεβαίωσε ότι ήταν καλά.

Η Britney Spears με τον νέο της σύζυγο, Sam Asghari, σε πρεμιέρα το 2019

Η Britney Spears με τον νέο της σύζυγο, Sam Asghari, σε πρεμιέρα το 2019 /Φωτογραφία AP Images/Jordan Strauss

Το περιστατικό συνέβη περίπου δύο εβδομάδες από ένα άλλο κατά το οποίο η Britney εθεάθη σε έξαλλη κατάσταση σε τοπικό εστιατόριο

Spears: Καταδικάστηκε ο πρώην σύζυγός της για την εισβολή στον γάμο της

Η Britney βρισκόταν σε εστιατόριο του Λος Άντζελες με τον σύζυγό της, Sam Asghari, και τον σωματοφύλακά της. Η ίδια δεν άργησε να καταλάβει ότι οι θαμώνες τη τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο, με αποτέλεσμα να αναστατωθεί ιδιαίτερα. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η Spears ξεκίνησε να φωνάζει και να μιλάει ασυνάρτητα ενώ ο σύζυγός της δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του επιλέγοντας να εξαφανιστεί από το εστιατόριο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top