Τι συμβαίνει με την Britney Spears; Έβαλε τα κλάματα, την ώρα που χόρευε

Το βίντε στο instagram που ανησύχησε τους followers της

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στη ζωή της Britney Spears το τελευταίο διάστημα, με τις αλλαγές, κάποιες θετικές και κάποιες αρνητικές, να διαδέχονται η μία την άλλη.

Elton John: «Η Britney ήταν καταρρακωμένη και φοβισμένη»

Αναμφίβολα η πιο σημαντική ήταν, όταν επιτέλους κατάφερε να ελευθερωθεί από τον έλεγχο του πατέρα της στα περιουσιακά της, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Η pop star προσπαθεί σταδιακά να επανέλθει στην κανονικότητα, χωρίς ωστόσο να έχει ξεπεράσει ακόμα τις δυσκολίες που βρέθηκαν στον δρόμο της. 

Η Britney Spears ανακοίνωσε ότι απέβαλε

Συγκινεί ο σύντροφος της Britney Spears για την απώλεια του μωρού τους

Παράλληλα βίωσε μια τραγική κατάσταση, αφού, όπως η ίδια ανακοίνωσε, έχασε το παιδί που κυοφορούσε, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Sam Asghari. 

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις αναρτήσεις που κάνει κατα καιρούς η δημοφιλής τραγουδίστρια, έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους θαυμαστές της. 

Στην τελευταία της ανάρτηση, μοιράστηκε ένα βίντεο με τους followers της στο Instagram, όπου χόρευε το τραγούδι «SOS» της Indila και καθώς έκανε τις χορευτικές τις κινήσεις και τραγουδούσε, ξαφνικά ξέσπασε σε λυγμούς.

Η Britney Spears ξεσπά σε λυγμούς, ενώ χορεύει

Φυσικά η τόσο γρήγορη εναλλαγή συναισθημάτων της, ξάφνιασε και συγχρόνως προβλημάτισε τους διαδικτυακούς της φίλους. 

«Έχει περάσει λίγος καιρός από τότε που έκλαψα στην κάμερα!!! Δεν είναι κατάρρευση μα..ες, είναι μία απελευθέρωση που τη χρειαζόμουν εδώ και πολύ καιρό!!!! Πνευματική εμπειρία σίγουρα!!! Νομίζω ότι πρέπει να το κάνω πιο συχνά!!!», έγραψε στη λεζάντα η Britney Spears. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top