Elton John: «Η Britney ήταν καταρρακωμένη και φοβισμένη»

Στηρίζει την pop star στη νέα της ζωή

Δείτε βιντεο του Breakfast@Star για την Britney Spears 

Η Britney Spears κατάφερε μετά από 13 χρόνια να απαλλαγεί από την κηδεμονία του πατέρα της και πλέον είναι «ελεύθερη» να κάνει restart στην καριέρα της, την οποία, λόγω συνθηκών, είχε παραμελήσει όλο αυτό το διάστημα.

Britney Spears: Ετοιμάζεται να τα πει όλα στην Oprah Winfrey

Britney Spears - Elton John

Το ντουέτο της Britney Spears με τον Elton John, «Hold Me Closer», σηματοδότησε τη δισκογραφική επιστροφή της pop τραγουδίστριας - Φωτογραφία AP 

 

Spears: Καταδικάστηκε ο πρώην σύζυγός της για την εισβολή στον γάμο της

Η pop star ύστερα από έξι χρόνια αποχής, επέστρεψε δισκογραφικά. Το νέο ντουέτο που κυκλοφόρησε με τον Elton John με τίτλο «Hold Me Closer», έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, το όποιο, όπως φαίνεται, περίμενε με ανυπομονησία το μεγάλο comeback της τραγουδίστριας.

Δίπλα της στην προσπάθεια που κάνει να ορθοποδήσει, στέκεται ο Elton John, ο οποίος αποκάλυψε ότι συνεργάστηκαν στο νέο της single, για να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη της και να την εμπνεύσει να συνεχίσει να δημιουργεί μουσική.

Για την ιστορία το καινούργιο τραγούδι των δυο καλλιτεχνών, μέσα σε λίγες ώρες κατέκτησε την πρώτη θέση στο iTunes Chart της Αμερικής και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top