Συγκινεί ο σύντροφος της Britney Spears για την απώλεια του μωρού τους

Όσα έγραψε στο instagram!

Βίντεο από το Breakfast@Star για την εγκυμοσύνη της Britney Spears 

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες μέρες για την Britney Spears η οποία έχασε το μωρό που κυοφορούσε, μόλις ένα μήνα αφότου έγινε γνωστό ότι θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

 

Η Britney Spears ανακοίνωσε ότι απέβαλε    

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια η τραγουδίστρια μέσω ανάρτησής της στο instagram, ζητώντας από τον κόσμο να σεβαστεί τη στιγμή.

«Με βαθύτατη λύπη μας πρέπει να ανακοινώσουμε ότι χάσαμε το θαύμα μας, το μωρό μας στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Είναι συντριπτική στιγμή για κάθε γονιό. Ίσως έπρεπε να περιμένουμε λίγο περισσότερο πριν το ανακοινώσουμε, ωστόσο ήμασταν ενθουσιασμένοι με τα χαρμόσυνα νέα. Η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για όλη σας τη στήριξη. Σας ζητούμε να είστε διακριτικοί αυτή τη δύσκολη στιγμή μας».

Ο σύζυγος της Britney, Sam Asghari, μετά τον χαμό του αγέννητου μωρού τους, πραγματοποίησε την πρώτη του ανάρτηση στο instagram.

 

 

«Έχουμε νιώσει την υποστήριξή σας. Παίρνουμε τα πράγματα θετικά και προχωράμε με το μέλλον μας. Είναι δύσκολο, αλλά δεν είμαστε μόνοι. Σας ευχαριστούμε που σεβαστήκατε την ιδιωτικότητά μας Σύντομα θα επεκτείνουμε την οικογένειά μας», έγραψε θέλοντας έτσι να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τα μηνύματα στήριξης που λαμβάνει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top