«Η πατρότητα είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου»

Όσα αποκάλυψε πολύ γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;

Τα τελευταία χρόνια έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Γεωργίας Αβασκαντήρα, και μαζί δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια.

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Xmas shopping με τον γιο τους!

Ο λόγος για τον Γιώργο Χρανιώτη που παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;, όπου μίλησε για την πατρότητα, το θέατρο αλλά και το αυτοάνοσο νόσημα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια.

Ο Γιώργος Χρανιώτης έγινε μπαμπάς το καλοκαίρι του 2020

Ο Γιώργος Χρανιώτης έγινε μπαμπάς το καλοκαίρι του 2020

«Η πατρότητα είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου. Υπάρχει ένα ερωτηματικό, όταν έχεις ένα παιδί: να πάω για δεύτερο; Εγώ δεν είμαι τέτοιος τύπος. Υπήρχε έλλειψη ετοιμότητας. Είναι το σοκ που από το εγώ πηγαίνουμε στο εμείς και το αισθάνεσαι στο πετσί σου», εξομολογήθηκε στην Μπέττυ Μαγγίρα.

Γεωργία Αβασκαντήρα: Γενέθλια με τον Γιώργο Χρανιώτη και τον γιο τους

Αναφορικά με το αυτοάνοσο που αντιμετωπίζει, ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε: «Όταν είχα ψωρίαση στην αρχή, το πρώτο ψέμα που είπα ήταν ότι έπεσα από το ποδήλατο, για να δικαιολογήσω τα σημάδια στον αγκώνα μου. Μετά κατάλαβα ότι αυτό δεν βοηθάει ούτε εμένα, ούτε τους άλλους. Το δέχθηκα, άρχισα να μιλάω για αυτό και δε θεωρώ τον εαυτό μου μάγκα. Τώρα πλέον θεωρώ την ψωρίαση ένα "δώρο", γιατί με έχει βοηθήσει να βάλω όρια στη ζωή μου».

Ο Γιώργος Χρανιώτης με τη σύζυγό του, Γεωργία Αβασκαντήρα

Ο Γιώργος Χρανιώτης με τη σύζυγό του, Γεωργία Αβασκαντήρα /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top