Γεωργία Αβασκαντήρα: Γενέθλια με τον Γιώργο Χρανιώτη και τον γιο τους

Η ρομαντική τούρτα και το τραγούδι που της αφιέρωσαν

Δείτε το τραγούδι που αφιέρωσε ο Γιώργος Χρανιώτης στη σύζυγό του

Λίγες μόνο ημέρες μετά τα γενέθλια του Γιώργου Χρανιώτη (σ.σ. στις 23 Σεπτεμβρίου), ήρθαν εκείνα της συζύγου του Γεωργίας Αβασκαντήρα.

Γεωργία Αβασκαντήρα - Γιώργος Χρανιώτης: Δείτε την vintage κουζίνα τους

Η χορογράφος έσβησε την τούρτα των γενεθλίων της παρέα με τους άντρες της ζωής της. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στο μήνυμά της, ο μικρός Απόλλωνας ξενύχτησε για να γιορτάσει παρέα με τη μαμά του.

«Κάποιος ξενύχτησε χθες για να σβήσει το κεράκι μαζί μου, κάποιος ανέβηκε στο τραπέζι για να κλέψει φιλί και κάπως έτσι μια καθημερινή ζόρικη μέρα γίνεται ιδιαίτερη και σημαντική! Υ.γ. Ευχαριστώ βρε παιδιά για τις ευχές κι αυτά τα όμορφα προσωπικά μηνύματα», σχολίαζε στη λεζάντα η εορτάζουσα.

Το τρυφερό γράμμα του Χρανιώτη στον γιο του: Να σε ακούω να λες Μπαμπά

Σε αυτές διακρίνεται η όμορφη λευκή τούρτα, το γλυκό φιλί στον γιο της αλλά και μια τρυφερή οικογενειακή στιγμή με τον Γιώργο Χρανιώτη.

Γιώργος Χρανιώτης: «Είχα φτάσει πολύ κοντά στην αυτοκτονία»

Λίγες ώρες μετά, σε βίντεο που πόσταρε ο ηθοποιός, τον βλέπουμε να ραπάρει ένα αυτοσχέδιο τραγούδι για τα γενέθλια της συζύγου του. «Τρίτη απόπειρα γενεθλιακής φρισταιλιάς. Το κορίτσι μου Γεωργία γιορτάζει σήμερις. Κλείνει τα τριαντα… κι είναι επαρκής. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, τι άλλο να κάνω. Κοιτάζω τον ουρανό και παρακαλώ τον Θεό μην βρέξεις εκεί πάνω. Τώρα έχουμε γιορτή τώρα έχουμε τον ήλιο να τον έχει στην καρδιά της μαζί με έναν γρύλο. Να χαίρεται τη ζωή και το αγόρι της και το ένα και το άλλο και το πανωφόρι της», ήταν οι στίχοι του... ραπ ύμνου που κατέληξε με ευχές για τη γυναίκα της ζωής του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top