Το τρυφερό γράμμα του Χρανιώτη στον γιο του: Να σε ακούω να λες Μπαμπά

Γιατί δε βλέπει τον μικρό Αλέξανδρο;

Αυτό το διάστημα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις κρατούν τον Γιώργο Χρανιώτη μακριά από την οικογένειά του. Ο ηθοποιός βρίσκεται στα γυρίσματα για τη νέα του ταινία και του λείπει πολύ ο γιος του.

Χρανιώτης – Αβασκαντήρα: Με κυκλαδίτικο άρωμα η βάπτιση του γιου τους!

Μάλιστα, έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram γράφοντας ένα πολύ τρυφερό γράμμα στον γιο του θέλοντας να εκφράσει τα συναισθήματά του.

«Πέρασε καιρός που σε είχαμε απο αγκαλιά σε αγκαλιά. Τώρα περπατάς και γελάς και χαίρεσαι και μας δίνεις ζωή και έμπνευση. Τώρα κάπως μεγάλωσες μικρέ μου. Είσαι σχεδόν μια βδομάδα στην γιαγιά και τον παππού σου και μείς εδώ κοιμόμαστε περισσότερο και πάμε και καμία βόλτα ,αλλά ….Πεθύμησα να με ξυπνήσεις εσύ ,μικρό μου πριγκιπόπουλο ,να με ξυπνήσεις με το γέλιο ή το κλάμα σου. Να σε κάνω μπάνιο και να σ αλλάξω.Να σε βαλω κάτω απ το ντους μαζί μου και να κλείνεις τα ματάκια σου ,γιατί σ ενοχλεί το νερό .Να κάνουμε κούνια και να σε πάω στο παγκάκι να σου διαβάσω κάτι. Να σε ακούω να λες Μπαμπααα (μόνο εγώ),ενω οι αλλοι να με διαβεβαιώνουν ότι λες μπουντοδξοτχμπα .Να σε κάνω να γελάς τόσο πολύ ,που να σκιάζομαι κιόλας.Δεν ξέρω πως είναι να είσαι καλός Μπαμπας ,ξέρω όμως πως είναι να μαι, ο Μπαμπας σου. Μου λείπεις μικρέ Αλέξανδρε», έγραψε ο Γιώργος Χρανιώτης.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top