Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Εξιτήριο από το μαιευτήριο

Το ζευγάρι δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό του

Εξιτήριο πήρε από το μαιευτήριο η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η γνωστή influencer γέννησε με καισαρική σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ένα αγοράκι, που ζυγίζει 3 κιλά και 100 γραμμάρια, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, και φαίνεται πώς να ταλαιπωρήθηκε αρκετά.

Η διαδικασία του τοκετού ξεκίνησε από την Κυριακή και το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η ίδια με μια ανάρτηση στα social media το πρωί της Τρίτης.

Οι τελευταίες μέρες είναι αφιερωμένες στον γιο της γι’ αυτό και οι αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο instagram έχουν μειωθεί αρκετά. Η Ιωάννα Τούνη, επέλεξε να γεννήσει στη Θεσσαλονίκη και δίπλα της αυτό το διάστημα είχε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μας έδειξε τι τρώει η Τούνη μέσα στο μαιευτήριο

Σήμερα, το ζευγάρι δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό του αποκαλύπτοντας πως έχει βγει από το μαιευτήριο χωρίς ωστόσο να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε αυτό συνέβη καθώς ήθελαν να κρατήσουν αυτή τη στιγμή για τους δυο τους.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: εξιτήριο από το μαιευτήριο

Ιωάννα Τούνη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top