Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo - Οι σπόντες της Shakira στον Piqué

Το νέο τραγούδι της Λατίνας σταρ τα λέει όλα!

Δείτε βίντεο για τη Shakira από το Breakfast@Star

Μετά το πρόσφατο hit της Monotonia που ήταν μέσα στο υπονοούμενο, η Shakira επιστρέφει με νέο άσμα κι ακόμα πιο αιχμηρές σπόντες εναντίον του Gerard Piqué και της νέας του συντρόφου, Clara Chia Marti.

Σακίρα: Bίντεο του 2021 που δείχνει τη νυν σύντροφo του Πικέ στο σπίτι τους

«Διπρόσωπος που δεν αντέχω, εγώ που έβαλα τα χέρια μου στη φωτιά για σένα», έλεγε στο προηγούμενο κομμάτι της η Κολομβιανή τραγουδίστρια, για να επανέλθει λέγοντας: «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo» στο νέο της τραγούδι με τίτλο BZRP Music Sessions #53. Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Σκηνή από το νέο βιντεοκλίπ της Shakira

Σκηνή από το νέο βιντεοκλίπ της Shakira

Όπως όλα δείχνουν, η ποπ σταρ δυσκολεύεται να αφήσει πίσω της τα λάθη του Piqué και με κάθε ευκαιρία εκφράζει τη δυσαρέσκεια και τον θυμό της στο πρόσωπο του πρώην συντρόφου της.

«Δεν έφταιγες εσύ... » - Το μυστηριώδες μήνυμα της Σακίρα

Πλέον η Shakira κι ο Piqué ούτε φιλιούνται, ούτε αγκαλιάζονται!

Πλέον η Shakira κι ο Piqué ούτε φιλιούνται, ούτε αγκαλιάζονται! /Φωτογραφία AP Images/Manu Fernandez

Στο νέο άσμα βάζει στο στόχαστρο τη νεαρή αγαπημένη του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα, Clara Chia Marti, η οποία αποτέλεσε και την «πέτρα του σκανδάλου» στη σχέση τους. Η 45χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον παραγωγό Bizarrap στο ολοκαίνουριο κομμάτι, το οποίο κυκλοφόρησε στα ισπανικά την περασμένη Τετάρτη.

Ακούστε το BZRP Music Sessions #53

Θυμίζουμε ότι η Shakira κι ο Gerard Piqué ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους ύστερα από 11 χρόνια σχέσης κι έχοντας αποκτήσει δύο γιους, τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top