Ιωάννα Τούνη: Όλες οι λεπτομέρειες για τον τοκετό!

H Influencer και η επιχειρηματίας γέννησε με καισαρική

Τα τελευταία 24ωρα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κρατούν στην αγκαλιά τους το αγγελούδι τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι και η ευτυχία τους επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Γέννησε η Ιωάννα Τούνη: Η ανάρτηση στα social media και η παράκληση

 

Η εφημερίδα On Time έφερε στη δημοσιότητα κάποιες λεπτομέρειες για τον τοκετό που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης.


Η επιχειρηματίας γέννησε με καισαρική και ο μπέμπης ζυγίζει 3 κιλά και 100 γραμμάρια. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν έλειπε από το πλευρό της συντρόφου του και ήταν μαζί της κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Δημήτρης Αλεξάνδρου - Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη φωτογραφία του γιου τους!

 Να θυμίσουμε πως την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η influencer – επιχειρηματίας μέσα από ένα post. «Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δε θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

 

Ιωάννα Τούνη: Η συγκινητική φωτογραφία που θηλάζει το μωράκι της

 

Η Ιωάννα Τούνη θηλάζει τον μπέμπη της

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top