Δαλάκα: Το γράμμα του Φιντιρίκου λίγο πριν φύγει για το Survivor All Star

Τι της έγραψε ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην σύντροφό της;

Την Τρίτη 3/1 αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες που θα λάβουν μέρος στο Survivor All Star, το οποίο κάνει πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση την ερχόμενη Κυριακή 8/1. 

Στον νέο κύκλο του διαγωνισμού επιβίωσης θα συμμετέχει και η Κατερίνα Δαλάκα.

Η αθλήτρια του στίβου και πρώην νικήτρια του Survivor, πριν λίγο καιρό, χώρισε για μία ακόμη φορά από τη γεμάτη σκαμπανεβάσματα σχέση της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο.

Κατερίνα Δαλάκα - Δημήτρης Φιντιρίκος: Χώρισαν… ξανά!

Όπως φαίνεται όμως, το love story τους δεν έχει ρίξει ακόμα οριστική αυλαία. 

Δαλάκα: Το γράμμα του Φιντιρίκου λίγο πριν φύγει για το Survivor All Star

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο «Πρωινό μας» ο Νίκος Γεωργιάδης, με το που έφτασε στο αεροδρόμιο η Κατερίνα Δαλάκα, ένας άνθρωπος από την παραγωγή την πλησίασε και της έδωσε ένα γράμμα, το οποίο ήταν φυσικά, από τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Μέσα στο γράμμα υπήρχε και ένα φυλακτό: ένας σταυρός.

Δαλάκα: Τα Prada παπούτσια που της χάρισε ο Φιντιρίκος για τη γιορτή της

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, το γράμμα που είχε έκταση δυο περίπου σελίδων, έγραφε όσα δεν είχαν ειπωθεί στον τελευταίο χωρισμό τους, με τον επιχειρηματία να αναφέρει πως εκείνη προτίμησε να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης αντί να μείνει στην Ελλάδα μαζί του. Είναι γνωστό πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος δε συμφωνούσε με την απόφαση της Κατερίνας Δαλάκα να συμμετέχει στο Survivor για τρίτη φορά.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ μάλιστα, το καλοκαίρι, το πρώην ζευγάρι είχε συζητήσει ακόμη και το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί, με την αθλήτρια να δηλώνει τότε πως δεν επιθυμούσε να λάβει μέρος στο Survivor All Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top