Κατερίνα Δαλάκα - Δημήτρης Φιντιρίκος: Χώρισαν… ξανά!

Λίγο πριν μπει η αθλήτρια στο Survivor

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια, ωστόσο η σχέση τους έχει κάποια σκαμπανεβάσματα, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν χωρίσει και τα έχουν ξαναβρεί!

Η νικήτρια του Survivor και ο γνωστός επιχειρηματίας πριν από δύο εβδομάδες είχαν πάει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει σε τρυφερά ενσταντανέ.

Κατερίνα Δαλάκα - Δημήτρης Φιντιρίκος: Χώρισαν… ξανά!

Κατερίνα Δαλάκα - Δημήτρης Φιντιρίκος

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό Μας», το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει ξανά δρόμους χωριστούς. Ο λόγος είναι το Survivor. Όπως ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος, ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν ήταν σύμφωνος να πάει η Κατερίνα Δαλάκα στον Άγιο Δομίνικο.

To ζευγάρι σε πρόσφατη βραδινή έξοδο

Δαλάκα: Τα Prada παπούτσια που της χάρισε ο Φιντιρίκος για τη γιορτή της

«Είναι και φίλοι μου τα παιδιά. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν είναι πια μαζί. Ήταν να ταξιδέψουν στον Παναμά, για να πάνε σε έναν γάμο φίλου τους, αλλά μια μέρα πριν το εισιτήριο δυστυχώς ακυρώθηκε. Η Κατερίνα δεν πήγε μαζί του. Χώρισαν την προηγούμενη μέρα. Ο χωρισμός φαίνεται πως οφείλεται στο γεγονός πως ο Δημήτρης δεν ήθελε η Κατερίνα να πάει στο Survivor All Star», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top