Πρίγκιπας William: Η ανάρτηση για την εξωσυζυγική σχέση που άναψε φωτιές!

Για αυτό... τάισαν τη Markle στους λύκους, δηλώνει γνωστή δημοσιογράφος

Δείτε βίντεο για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ από τις Ειδήσεις του Star

Τα πάνω-κάτω έχει φέρει το ντοκιμαντέρ Χάρι και Μέγκαν στο Netflix. Στόματα που γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα έχουν αρχίσει ήδη να μιλάνε για τον λόγο για τον οποίον βρίσκονται στα μαχαίρια τα δύο αδέρφια, πρίγκιπες William και Harry.

To φιλί του... Ιούδα ανάμεσα στον πρίγκιπα William και τη Meghan Markle

To φιλί του... Ιούδα ανάμεσα στον πρίγκιπα William και τη Meghan Markle /Φωτογραφία AP Images/Frank Augstein

Σύμφωνα με tweet της Catherine Whelan, δημοσιογράφου της Wall Street Journal, το παλάτι προκειμένου να καλύψει την εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα William με τη Rose Hanbury μαρκησία του Cholmondeley, καλή φίλη της Κate και γειτόνισσας των Κέμπριτζ, έστρεψε τον Τύπο ενάντια στη Meghan Markle και την έριξε στους «λύκους», για να καλύψει το σκάνδαλο και να προστατέψει τη δούκισσα.

Πρίγκιπας William - Kate: Η χριστουγεννιάτικη κάρτα με τα παιδιά τους!

Η δημοσιογράφος στην ανάρτησή της αναφέρει ότι πρόκειται για θεωρία της που δεν έχει διασταυρωθεί, ωστόσο όσα ακολούθησαν μετά έκαναν πολλούς να πιστέψουν ότι ίσως είναι κάτι αλήθεια όσα ακούγονται για την απιστία του συζύγου της Kate. 

Λίγη ώρα αργότερα ο Elon Musk έδωσε εντολή κι εξαφανίστηκε ο λογαριασμός της Catherine Whelan αλλά σε όλο το twitter είχε φουντώσει η συζήτηση για την ανάρτησή της. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας William και το γραφείο τύπου του κατηγορούνται ότι έπαιξαν σημαντικά αρνητικό ρόλο στην εκστρατεία μίσους κατά της Markle. Σύμφωνα με το βιβλίο του Robert Lacey Ο πόλεμος των δύο αδερφών, οι σχέσεις William και Harry διερράγησαν όταν ο πρίγκιπας Harry ανακάλυψε πως το γραφείο τύπου του αδερφού του William ήταν το κέντρο από το οποίο διέρρεαν συνεχώς αρνητικές ιστορίες για τη σύζυγό του.

Harry για William: «Είπαν ψέματα για να προστατέψουν τον αδερφό μου»

Η δημοτικότητα της Meghan Markle που δίχασε

Σύμφωνα με τον Lacey, το πρωτόκολλο του παλατιού δεν «επιτρέπει» στα «χαμηλότερα» μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας να έχουν υψηλότερη δημοτικότητα από τη Βασίλισσα ή τον πρίγκιπα της Ουαλίας. Για όλα υπάρχει μια ιεραρχία. Ετσι όπως βαδίζουν με τη σειρά ιεραρχίας σε όλες τις δημόσιες τελετές, έτσι ακριβώς πρέπει να είναι και η δημοτικότητά τους. Όταν, λοιπόν, η Meghan Markle μπήκε στην βασιλική οικογένεια, η δημοτικότητα του ζευγαριού Harry και Meghan εκτοξεύθηκε στα ύψη. Ήταν πολύ πιο δημοφιλείς από το «κουρασμένο» -έπειτα από μια δεκαετία- ζευγάρι William και Kate.

Οι δούκες του Σάσεξ... στη σκια των Κέμπριτζ!

Οι δούκες του Σάσεξ... στη σκια των Κέμπριτζ! /Φωτογραφία AP Images

Το «λάθος» ανέλαβε να διορθώσει ο Jason Knauf, υπεύθυνος του κοινού γραφείου τύπου Κέμπριτζ-Σάσεξ. Στην αρχή προσπάθησε να αντιστρέψει τις τάσεις στα social media αγοράζοντας likes και friends μέσω bots, όπως ανακάλυψε πρόσφατη έρευνα των New York Times. Δεν ήταν όμως αρκετό. Σύμφωνα πάντα με τον Lacey στη συνέχεια, άρχισε να διαδίδει αρνητικές ιστορίες για τη Meghan με στόχο να ανακόψει τη δημοτικότητά της.

Harry - Meghan: H βιτριολική απάντηση στα ΜΜΕ για το ντοκιμαντέρ τους

Η εξωσυζυγική σχέση του Πρίγκιπα William

Η 35χρονη Rose Hanbury πριν παντρευτεί τον -κατά 23 χρόνια μεγαλύτερό της- μαρκήσιο του Χολμεντελέϊ, κολλητό φίλο του William υπήρξε μια εκρηκτική παρουσία στους κύκλους της βρετανικής αριστοκρατίας, ήταν ένα «party animal», όπως την αποκαλούν, όσοι τη γνωρίζαν από παλιά.

Μεταξύ άλλων είχε υπογράψει με το πρακτορείο μοντέλων Storm, την εταιρεία που έκανε διάσημη την Kate Moss, όταν πήγε στο Λονδίνο με την αδερφή της Μarina. Οι δύο αδερφές μάλιστα είχαν ποζάρει με μαγιό δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Tony Blair, το 2005.

Meghan Markle & Kate Middleton: Ο ορισμός των... frenemies!

Meghan Markle & Kate Middleton: Ο ορισμός των... frenemies! /Φωτογραφία AP Images/Chris Jackson

Η οικογένεια της Hanbury ήταν πάντα πολύ κοντά στην Βρετανική βασιλική οικογένεια. Η γιαγιά της, Λαίδη Ελίζαμπεθ Λόνγκμαν, ήταν παιδική φίλη της βασίλισσας Ελισάβετ και παράνυμφος στον γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο. Μάλιστα, σύμφωνα με φήμες ήταν μια από τις υποψήφιες νύφες για τον πρίγκιπα William μέχρι που εμφανίστηκε η Kate. Τελικά, όμως παντρεύτηκε τον μαρκήσιο του Χολμεντελέϊ και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Η ιστορία βγήκε στα βρετανικά ταμπλόιντς τον Μάρτιο του 2019 στη The Sun και ξύπνησε μνήμες από την εξωσυζυγική σχέση του Πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς ενώ ήταν παντρεμένος με την Diana.

Ούτε βλέμμα ο Harry στον William - Η μυστική χειρονομία προς τη Meghan

Παρόλο που διαψεύστηκε κατηγορηματικά από όλες τις πλευρές, τα δύο ζευγάρια, Κέμπριτζ και Χολμεντελέϊ έκοψαν όλες τις επαφές και τα κολλητιλίκια...

Ήταν η εποχή, κατά την οποίαν η Kate ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί, τον πρίγκιπα Λούις, και τότε που η φρεσκοπαντρεμένη Μέγκαν ξεκινούσε τη συζυγική της ζωή στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top