Λάκης Γαβαλάς: «Θέλω πολύ νταούλι στην κηδεία μου»

"Όπου κάνω μια ιδιαίτερη εμφάνιση γίνεται το τέλος του κόσμου" ομολογεί ο Λ

Δείτε όσα είπε ο Λάκης Γαβαλάς στο Breakfast@Star

Μια διαφορετική κι άκρως χιουμοριστική συνέντευξη έδωσε στη Φωτεινή Ψυχίδου και το Breakfast@Star ο Λάκης Γαβαλάς το πρωί της Τετάρτης.

«Στη φυλακή κατάλαβα ότι καλά κάνει και γράφει "άρρεν" η ταυτότητά μου»

Ο επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας οραματίστηκε την επερχόμενη κηδεία του ενώ αποκάλυψε με ποιον τρόπο θα ήθελε, ιδανικά, να έρθει το τέλος του κόσμου!

Κάνει χιούμορ ακόμα και για τον θάνατό του ο Λάκης Γαβαλάς!

Κάνει χιούμορ ακόμα και για τον θάνατό του ο Λάκης Γαβαλάς!

Ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Θέλω πολύ νταούλι στην κηδεία μου! Το dress code εξαρτάται από ποιο θάνατο θα πάω. Μια πολύ ωραία συζήτηση αλλά μου αρέσει! Έχω πει πως αν είναι ακαριαίος θα βάλω το ρούχο που είχα βάλει στην τελευταία φωτογραφία που πόσταρα στα social media. Το μαύρο χρώμα δεν παίζει στη δική μου κηδεία! Θα υπάρχει τρομερή παλέτα χρωμάτων. Colour blocking θα υπάρχει».

Ο Λάκης Γαβαλάς έγινε 70 ετών και το γιόρτασε στην Πάρο!

«Θα ήθελα να ακούγεται το τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου που λέει Aνεπανάληπτος, γιατί ας… με αφήσει να είμαι εγωιστής φεύγοντας και να λέω ότι είμαι ανεπανάληπτος! Αφού δεν το είπα στη ζωη», πρόσθεσε.

«Όπου κάνω μια ιδιαίτερη εμφάνιση γίνεται το τέλος του κόσμου και το έχω νιώσει πολλές φορές. Θα ήθελα να μας βρει όμως με γκάζι! Όλοι αυτοί γίνονται πλούσιοι από τα γκάζια, εγώ μια ζωή γκαζώνομαι, ας… πάω από το κ@%@&κάζι να τελειώνουμε!» αποκάλυψε, ακόμα, ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top