«Φιλάς ωραία»: Το φιλί του Αντίνοου Αλμπάνη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Το συγκινητικό μήνυμα που έλαβε μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αντίνοου Αλμπάνη στο Night Out

Ο Αντίνοος Αλμπάνης υποδύεται τον «Μιχάλη», έναν γιατρό στη σειρά «Maestro» που είναι… εγκλωβισμένος σε έναν έρωτα. Λίγο μετά το τέλος του α’ κύκλου της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τον ρώτησε αν έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο και στην πραγματικότητα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maestro (@maestro.tvseries)

Η απάντηση του ηθοποιού ήταν θετική σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Έχω εγκλωβιστεί σε έναν έρωτα και ήταν μεγάλο δράμα. Ακόμα και σήμερα με τον ψυχίατρό μου προσπαθούμε να το σκαλίσουμε και να το βγάλουμε, να φύγει από τη μέση. Για να το συζητάω μέχρι σήμερα με τον ψυχοθεραπευτή μου, μάλλον δεν το έχω ξεπεράσει. Τον έρωτα τον έχω ξεπεράσει, το γιατί μπλέχτηκα εγώ σε αυτόν τον έρωτα και άφησα τον εαυτό μου να ταλαιπωρηθεί τόσο δεν έχω ξεπεράσει. Τους δικούς μου μηχανισμούς προσπαθώ να βρω και να καταστρέψω. Να ερωτευτώ θα με κάνει μια όμορφη ψυχή, θα είναι χαλαρή, θα έχει χιούμορ, δε θα έχει απαιτήσεις και το βασικότερο δε θα προσπαθήσει να με αλλάξει και να με κάνει κάτι άλλο από αυτό που είμαι».

Αντίνοος Αλμπάνης: Η νέα... hot φωτογραφία από το ντους!

Παράλληλα, πρόσθεσε πως δε φλερτάρει γιατί ντρέπεται: «Δε φλερτάρω πολύ. Ψιλοντρέπομαι και δεν ξέρω και αν με φλερτάρουν πια γιατί, λόγω της δουλειάς μπορεί να με κοιτάνε επειδή μπορεί κάτι να τους θυμίζω ή με κοιτάνε γιατί με φλερτάρουν: Είμαι λίγο αμήχανος».


Το συγκινητικό μήνυμα που έλαβε μετά την περιπέτεια με την υγεία του


Ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο. Τα δύσκολα πέρασαν και ο ηθοποιός θέλησε να εκμυστηρευτεί ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα που έλαβε από μία κοπέλα.

Αλμπάνης: «Μετά Το Πρόβλημα Υγείας Μου Αναθεώρησα Πολλά»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maestro (@maestro.tvseries)

Αλμπάνης: Τώρα που οι εξετάσεις είναι ανά εξάμηνο, νιώθω λίγο πιο άνθρωπος

«Έλαβα ένα φορτηγό από φανταστικά μηνύματα την περίοδο που είχα την περιπέτεια με την υγεία μου. Ήταν συγκινητικά και νομίζω ότι το πιο συγκινητικό μιας κοπέλας, η οποία μου έγραψε ότι ήταν με τη μητέρα της στους ίδιους διαδρόμους με τα stand με τους ορούς και θυμήθηκα μάλιστα ποια ήταν. Με συγκίνησε γιατί όταν είσαι στο θάλαμο, περνάς πάρα πολύ χρόνο με πολλούς ανθρώπους που δεν τους ξέρεις, αλλά αλήθεια σε ενώνει κάτι πολύ ουσιαστικό και σοβαρό, οπότε είναι από αυτές τις επαφές που σου μένουν για χρόνια είτε σαν εικόνα είτε σαν ανάμνηση είτε σαν συναίσθημα. Οπότε αυτό ήταν ένα από τα ωραιότερα μηνύματα.»

Το φιλί του Αντίνοου Αλμπάνη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης σχολίασε στον «αέρα» της εκπομπής ότι ο ηθοποιός πολλές φορές στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για κάποια πράγματα και γενικότερα εκφράζει πάντα ανοιχτά τη γνώμη του.

«Δε λέω κάτι που είναι εξτρεμιστικό, λέω αυτό που μου φαίνεται φυσιολογικό κι ανθρώπινο. Δεν ξέρω… Δε με απασχολεί αν ενοχλήσει κάποιους. Δεν έχω ατζέντα κι ούτε είμαι στη δουλειά για να ικανοποιώ τις σκέψεις, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Είμαι εδώ για να επαληθεύω μόνο την προσωπική μου ανάγκη να υπάρχω σε αυτήν τη δουλειά, κάνοντας με ένα συγκεκριμένο τρόπο που ξέρω», είπε ο Αντίνος και στη συνέχεια ρώτησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη αν παρακολουθεί το Maestro και αν είδε το φιλί ανάμεσα στους δυο άντρες.

Όταν έλαβε θετική απάντηση ο Αντίνοος σηκώθηκε από τη θέση του πλησίασε τον παρουσιαστή και του έδωσε ένα φιλί στο στόμα. «Δε θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;».

«Φιλάς ωραία» ανέφερε οΘεοχάρης Ιωαννίδης. «Μου το έχει πει ο Στάνκογλου στο “Τανγκό των Χριστουγέννων”. Εκεί φιλιόμασταν. Ελάτε παιδιά είναι ωραία τα φιλιά», πρόσθεσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top