Μαντώ Γαστεράτου: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Το βίντεο που δημοσίευσε από το σαλόνι του σπιτιού της

Δείτε το insta story της Μαντώς Γαστεράτου

Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τις τελευταίες ώρες αποκάλυψε μέσα από το προφίλ της στο Instagram η Μαντώ Γαστεράτου.

Γαστεράτου: Στην πρώτη μου λοχεία κόντεψα να φτάσω δύο φορές στον ψυχιάτρο

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έδειξε παράλληλα... τον πανζουρλισμό που επικρατεί μέσα στο σαλόνι του σπιτιού της όσο εκείνη υποφέρει από τα συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας.

«Όταν κοντεύεις να πεθάνεις από γαστρεντερίτιδα και πίσω σου συμβαίνει αυτό. Βάλε ήχο οπωσδήποτε», έγραψε χαμογελώντας η Μαντώ Γαστεράτου, αποκαλύπτοντας παράλληλα το πρόβλημα υγείας που την έριξε στα πατώματα.

Η Μαντώ Γαστεράτου δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συμβαίνει στο σαλόνι της

Η Μαντώ Γαστεράτου δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συμβαίνει στο σαλόνι της

Στο βίντεο που δημοσίευσε τη βλέπουμε ξαπλωμένη στον καναπέ ντυμένη με χριστουγεννιάτικες πιτζάμες και καταβεβλημένη από τη γαστρεντερίτιδα. Ωστόσο στο background ακούγεται το τραγούδι «Αντιλαλούνε τα βουνά» με τον γιο της να χορεύει και τον παππού του να του χτυπάει παλαμάκια.

Μαντώ Γαστεράτου: «Υπάρχουν δύσκολες στιγμές που ξεσπάω σε κλάματα»

Θυμίζουμε ότι η Μαντώ Γαστεράτου έχει αποκτήσει με τον Νίκο Ισηγόνη δύο παιδιά, τον 3 ετών Γιώργο και την 3 μηνών Κυβέλη. Πριν από λίγες ημέρες είχε εκμυστηρευτεί για τη μητρότητα και πόσο διαφορετικά τη βιώνει πλέον.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top