Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε αν θα γεννήσει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη

Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων

Δείτε βίντεο από το παιδικό δωμάτιο που ετοιμάζουν Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον γιο τους

Τις μέρες μετράει αντίστροφα η Ιωάννα Τούνη, καθώς σε λιγότερο από δύο μήνες πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μας δείχνει πώς φαντάζεται τον γιο του!

Το ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση του από απόσταση, αφού η influencer μένει στη Θεσσαλονίκη ενώ το μοντέλο ζει στην Αθήνα. Πλέον όμως έχουν ετοιμάσει το δωμάτιο του γιου τους στο σπίτι τους στα βόρεια προάστια στην Αθήνα.

 

Το βράδυ της Παρασκευής 2/12 μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να κάνει ένα q&a με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και απάντησε σε όλες τους τις ερωτήσεις. Οι περισσότερες φυσικά, αφορούσαν στην εγκυμοσύνη της.

ιωαννα τουνη

«Έχετε κάνει πάρα πολλές ερωτήσεις. Νούμερο ένα ερώτηση αν επιτρέπεται να πετάω ακόμη… Λοιπόν, επιτρέπεται να είσαι εγκυούλα και να πετάξεις αρκεί να έχεις βεβαίωση από τον γιατρό σου ότι είσαι σε θέση στη συγκεκριμένη περίπτωση. Εγώ μπορώ προς το παρόν και πετάω με το απαραίτητο πιστοποιητικό» εξήγησε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

«Δεύτερη ερώτηση, πού θα γεννήσω;… Μετά από πάρα πολλή διαπραγμάτευση με τον Δημήτρη, θα γεννήσω Θεσσαλονίκη και μόλις μπορέσουμε να πάρουμε το μωράκι, γύρω στις 10 μέρες φαντάζομαι, θα κατέβουμε Αθήνα με τον Δημήτρη και με τον μπεμπίνο» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top