Πέθανε πρωταγωνιστής των ταινιών Top Gun και Die Hard

Σε ηλικία 66 ετών

Clarence Gilyard Jr

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών άφησε ο ηθοποιός Clarence Gilyard Jr.   Είχε γίνει γνωστός , μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές Walker, Texas Ranger και Matlock, αλλά και τις ταινίες Top Gun, Die Hard, και  Karate Kid II.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου του.

Ο θάνατος του Gilyard επιβεβαιώθηκε μέσω δήλωσης από το Πανεπιστήμιο της Νεβάδα στο Λας Βέγκας. Ο Gilyard εργαζόταν ως καθηγητής κινηματογράφου και θεάτρου στο UNLV College of Fine Arts.

 

«Ο καθηγητής Gilyard ήταν ένας φάρος φωτός και δύναμης για όλους γύρω του», δήλωσε η πρόεδρος του UNLV, Heather Addison.

 «Όποτε τον ρωτούσαμε πώς είναι, δήλωνε χαρούμενος και ευλογημένος. Εμείς είμαστε πραγματικά αυτοί που είχαμε την ευλογία να είμαστε συνάδελφοι και μαθητές του τόσα χρόνια. Σε αγαπάμε και θα μας λείψεις πολύ, καθηγητή G!», συμπλήρωσε.

Ένας καταξιωμένος ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου, ο Gilyard άφησε το δικό του αποτύπωμα τη δεκαετία του 1980 μετά από μια σειρά τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το έκανε ήταν στο Top Gun το 1986, ενώ στη συνέχεια τον είδαμε στο Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει (Die Hard), το 1989.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shoùte77 (@movietimetoday)

 

Γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 1955 στο Moses Lake της Ουάσινγκτον, μεγάλωσε σε μια οικογένεια στρατιωτικών και έτσι συχνά μετακόμιζε σε αεροπορικές βάσεις σε όλες τις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της εφηβείας του πριν εγκατασταθεί η οικογένειά του στην Καλιφόρνια.

 Αφού πέρασε ένα χρόνο στην Ακαδημία Πολεμικής Αεροπορίας ως δόκιμος, ο Gilyard φοίτησε στο Sterling College και, αργότερα, στο California State University, στο Long Beach και στο California State University, Dominguez Hills, όπου απέκτησε πτυχίο υποκριτικής.

Ο Gilyard επέστρεψε στον ακαδημαϊκό χώρο αργότερα στη ζωή του, όταν εντάχθηκε στο τμήμα θεάτρου στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, στο Λας Βέγκας ως αναπληρωτής καθηγητής το 2006. Εργάστηκε επίσης ως παραγωγός και σκηνοθέτης, σκηνοθετώντας ένα επεισόδιο του «Walker, Texas Ranger».

Ο Gilyard παντρεύτηκε δύο φορές και είχε έξι παιδιά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top