Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μας ήρθε 800 ευρώ η ΔΕΗ, γι' αυτό μαλώνω με την Ιώαννα

Το μοντέλο έδωσε συνέντευξη στην κυπριακή εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη αλλά και τον λόγο που τσακώνονται!

Το μοντέλο και παρουσιαστής μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εγκυμονούσα σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη ενώ αποκάλυψε ποια θα είναι η βάση τους μετά τον ερχομό του μπέμπη, αν δηλαδή θα εγκατασταθούν σε μόνιμη βάση στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά η σύντροφός του.

«Για την ώρα δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη συζήτηση, όταν με το καλό θα έρθει το παιδί θα δει και η Ιωάννα πως θα της βγει όλο αυτό […] οπότε από εκεί και πέρα θεωρώ ότι θα μπουν οι βάσεις στο πως θα επικοινωνήσουμε και στο που θα μείνουμε. Η Ιωάννα έχει μια επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη οπότε είναι λογικό να πηγαινοέρχεται. Ο μικρός με μεγάλη μου χαρά, να πηγαίνει η Ιωάννα στη Θεσσαλονίκη και να τον κρατάω εγώ, δεν έχω τέτοια προβλήματα”», είπε καλεσμένος στην κυπριακή εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και τη Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Τούνη: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δε δίστασε να απαντήσει στην ερώτηση για το τι είναι αυτό που τον εκνευρίζει στην Ιωάννα Τούνη, λέγοντας:

«Με εκνευρίζει πάρα πολύ το ότι θα γυρίσω στο σπίτι και θα δω ανοιχτά όλα τα φώτα, όλα τα ντουλάπια και όπου έχει πάει θα τα έχει αφήσει ανοιχτά όταν είναι να φύγει. Μου έλεγε παλιά η μάνα μου “θα καταλάβεις τι είναι το ρεύμα όταν θα αρχίσεις να το πληρώνεις” και τώρα την καταλαβαίνω. Το ρεύμα την τελευταία φορά ήρθε 800 ευρώ, δεν είναι λίγο. Καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι σπαστικός αλλά ρε παιδί μου κλειστά, δεν χρειάζεται να αφήνουμε παντού ανοιχτά τα φώτα».

Δημήτρης Αλεξάνδρου - Ιωάννα Τούνη

Δημήτρης Αλεξάνδρου - Ιωάννα Τούνη / NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top