Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Είναι μια πληγή που δεν κλείνει, ένα τραύμα ανοιχτό»

«Ο παππούς μου «έφυγε» με αυτόν τον καημό»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δε δίνει συχνά συνεντεύξεις, μιας και όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας θέλει να απασχολεί μόνο μέσα από τη δουλειά της.

Χατζηγιάννης: Γιόρτασε τα 44α γενέθλιά του στο πατρικό του, στην Κύπρο

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Ό,τι έγινε στην Κύπρο για μένα είναι μια πληγή που δεν κλείνει, ένα τραύμα ανοιχτό»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Ό,τι έγινε στην Κύπρο για μένα είναι μια πληγή που δεν κλείνει, ένα τραύμα ανοιχτό»

Το βράδυ της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου έκανε μια εξαίρεση και μίλησε στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη.

Ο Κύπριος καλλιτέχνης αναφέρθηκε σε μια…πληγή που έχει μέσα του και δεν πρόκειται να κλείσει, σε ό,τι αφορά την πατρίδα του και όσα έχουν συμβεί όλα αυτά τα χρόνια.

Τα συναισθήματα του τραγουδιστή για όσα έχουν συμβεί στην Κύπρο

Τα συναισθήματα του τραγουδιστή για όσα έχουν συμβεί στην Κύπρο

«Είναι μια πληγή που δεν κλείνει, ένα τραύμα ανοιχτό. Έχω καταγωγή από την Κερύνεια κι από τους δύο γονείς, πρόσφυγες. Η Κερύνεια ήταν το σημείο απόβασης των τουρκικών στρατευμάτων από ένα μικρό κόλπο. Από το σπίτι της μαμάς μου δεν είναι ούτε ένα χιλιόμετρο. Έχω τόσες περιγραφές για όσα έχουν συμβεί, που είναι σαν να το έχω ζήσει. Με πονάει ο πόνος τους. Ο πατέρας μου ακόμα και σήμερα ασχολείται για να μνημονεύσουν την πόλη μας, να ευχηθούμε να γυρίσουμε. Θα σας πω κάτι. Όταν «έφυγε» ο παππούς μου, ήθελε να με δει και μου λέει γιε μου εύχομαι να καταφέρεις να δεις την Κερύνεια. Έφυγε με αυτόν τον καημό. Τα πράγματα δεν βαίνουν ευοίωνα. Υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσε να γίνει το βήμα, δεν υπήρχε όμως η βούληση. Νομίζω όσο περνά ο καιρός, το πράγμα θα παγιώνεται έτσι όπως είναι. Οι συνθήκες θα δυσχεραίνουν. Αν υποθέσουμε ότι θα γίνει και μια παράνομη προσάρτηση του βόρειου τμήματος με την Τουρκία, τότε τα πράγματα θα είναι δις χειρότερα» ανέφερε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top