Μαγγίρα: «Δεν είδα ποτέ ότι έκλεισε την πόρτα κι έγινε κάτι πολύ άσχημο»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού στο «Χαμογέλα και Πάλι»

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (27/11) η Ματθίλδη Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και Πάλι».

Mατθίλδη Μαγγίρα: Έβαψε τα μαλλιά της μπλε!

Η Ματθίλδη Μαγγίρα βρέθηκε στο θέατρο Άλσος, για να παρακολουθήσει την παράσταση «Τι ζούμε ρε;»/ Πηγή: NDP - Φωτογράφος: Νίκος Δρούκας

Η Ματθίλδη Μαγγίρα βρέθηκε στο θέατρο Άλσος, για να παρακολουθήσει την παράσταση «Τι ζούμε ρε;»/ Πηγή: NDP - Φωτογράφος: Νίκος Δρούκας

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Γιατί τόση κακοποίηση; Πού είναι το πρόβλημα;»

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε στην Ελένη Βουλγαράκη ένα άγνωστο περιστατικό που της συνέβη όταν ήταν μικρή, όταν βρισκόταν στην Ξάνθη και την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση.

«Μου είχε τύχει ένα περιστατικό στα 19 μου. Με κάλεσε ο σύλλογος, που έπαιζα από 12 χρονών ερασιτεχνικά στην Ξάνθη και διοργάνωναν μια ωραία βραδιά. Κάλεσαν κι έναν πολύ γνωστό ηθοποιό που ανέβηκε στην Ξάνθη. Μου λένε πρέπει να πας στο βοηθό του να δει τι έχεις να κάνεις και με έστειλαν σε ένα ξενοδοχείο, σε ένα δωμάτιο. Δεν είδα ποτέ ότι έκλεισε την πόρτα κι έγινε κάτι πολύ άσχημο. Πήγε να με αγγίξει στην αρχή κι έκλαιγα. Ένιωσα τόσο άσχημα κι ήθελα να φύγω. Κοιτούσα από το μπαλκόνι, αν με παίρνει να πηδήξω από την μπαλκονόπορτα. Φεύγοντας από εκεί έκλαιγα κι έτρεμα ολόκληρη. Δε με άγγιξε, δεν τον άφησα. Θα τον έτρωγα ζωντανό. Αλλά με ανάγκασε να είμαι εκεί να… ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε. Πώς να το πω πιο ευγενικά; Το λέω κατευθείαν στον πρόεδρο, στους δικούς μου και τελικά δεν έγινε τίποτα. Να μην χαλάσει η βραδιά και τι θα πούνε. Καταλαβαίνεις; Εμένα δεν μου κάνουν εντύπωση αυτά που βγαίνουν τώρα γιατί αυτά ξέρω ότι γίνονται χρόνια. Μετά από αυτό το γεγονός άλλαξα τι εξέπεμπα. Είχα γίνει πιο αγοροκόριτσο. Έκρυψα τη θηλυκότητά μου, τη γυναικεία μου φύση όσο μπορούσα για να μην γίνει ξανά αυτό», εξομολογήθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top