Τίτλοι τέλους! Ζευγάρι χώρισε μετά από δυο χρόνια σχέσης

Κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση

Βίντεο για τον χωρισμό του ζευγαριού από το «Πρωινό Μας»

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν η Μαριαγάπη Ξυπολιά και ο Αιμιλιάνο Μάρκο, έπειτα από δυο χρόνια σχέσης.

Μαριαγάπη Ξυπολιά -Αιμιλιάνο Μάρκου: Γιορτάζουν δύο χρόνια μαζί με ένα φιλί

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariagapi (@mariagapi)

Η είδηση του χωρισμού έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Μας», ενώ μέχρι στιγμής κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ότι δεν είναι πια μαζί. 

Αιμιλιάνο Μάρκου - Μαριαγάπη Ξυπολιά: Ερωτευμένοι στη Φολέγανδρο

Αιμιλιάνο και Μαριαγάπη γνωρίζονταν από τον χώρο της μόδας, αλλά ήρθαν πιο κοντά μέσα στο GNTM 3. Mέσα στη βίλα του διαγωνισμού μόδας του Star ξεκίνησε να εκτυλίσσεται ένα ειδύλλιο μεταξύ τους, το οποίο εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILIANO (@emiliosmarku)

«Δεν περίμενα να συναντήσω τη γυναίκα των ονείρων μου πριν από έναν χρόνο. Εκείνη η μέρα έκανε τη ζωή μου ακόμα καλύτερη από ό, τι ήταν. Σ΄ αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω», είχε γράψει ο Αιμιλιάνο στο βίντεο που είχε ανεβάσει με αφορμή τον έναν χρόνο σχέσης, με τη Μαριαγάπη να σημειώνει στο δικό της post: «Aυτός ο χρόνος ήταν σαν ευλογία αλλά η ευλογημένη είμαι εγώ. Μακάρι να δημιουργήσουμε κι άλλες όμορφες αναμνήσεις. Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω. Ήταν οι πιο όμορφες 365 μέρες της ζωής μου».

Να σημειωθεί πως για την ώρα τόσο ο Αιμιλιάνο όσο και η Μαριαγάπη δεν έχουν κατεβάσει κοινές τους φωτογραφίες από τα social media.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariagapi (@mariagapi)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top