Μάντη Περσάκη: «Έχω χωρίσει εδώ και έναν χρόνο, αλλά τώρα δημοσιοποιήθηκε»

Το πρόβλημα υγείας της γυμνάστριας και το χειρουργείο

Η Μάντη Περσάκη μίλησε για το διαζύγιό της στο Happy Day

Έπειτα από 8 χρόνια πορείας η Μάντη Περσάκη και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το πρώην ζευγάρι ζει χωριστά εδώ κι έναν χρόνο, αλλά η γνωστή γυμνάστρια αποφάσισε να μιλήσει τώρα για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.

Μάντη Περσάκη: Η τούρτα - υπερπαραγωγή για τα γενέθλια του γιου της

«Έχω χωρίσει έναν χρόνο αλλά τώρα δημοσιοποιήθηκε. Ο χωρισμός ήρθε λίγο μετά, ήταν γενικά μια μεταβατική φάση στη ζωή μου. Δεν μπορώ να σου πω ότι ήταν κάτι απλό ή εύκολο. Ο στόχος μας είναι να είμαστε δυνατοί κάτω από όλες τις συνθήκες. Επισκεφθήκαμε παιδοψυχολόγο γι’ αυτό και υπήρχε μια καλή έκβαση. Αυτή η πραγματικότητα ήταν η πιο αληθινή και η πιο σωστή για τα παιδιά μου, ήταν η αλήθεια μας. Εγώ και ο Αλέξανδρος δείχνουμε την αλήθεια μας στα παιδιά. Αυτά είναι προτεραιότητα και για τους δυο μας, είμαστε γονείς πάνω απ’ όλα και αυτό δε θα αλλάξει ποτέ», δήλωσε η ίδια στην εκπομπή «Happy Day».

Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Μάντη Περσάκη  στα γενέθλια του πρωτότοκου γιου τους τον Οκτώβριο του 2020/ φωτογραφία NDP

Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Μάντη Περσάκη  στα γενέθλια του πρωτότοκου γιου τους τον Οκτώβριο του 2020/ φωτογραφία NDP

Η Μάντη αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λίγο καιρό μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους και την οδήγησε στο χειρουργείο.

«Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη επιβαρύνθηκε η υγεία μου και μετά έκανα και εγχείρηση στη χολή. Είχα κάποιους πόνους και έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθώ στο νοσοκομείο, ήταν Πρωτοχρονιά και έκανα χειρουργείο».

Μάντη Περσάκη και Αλέξανδρος Νικολαΐδης γνωρίστηκαν το 2013 , όταν ο αθλητής, επισκέφτηκε το studio pilates που διατηρεί, προκειμένου να κάνει αποκατάσταση στο σώμα του, μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του.

Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα την όμορφη γυμνάστρια, τα αισθήματα έγιναν αμοιβαία, και ο γάμος… δεν άργησε να γίνει έναν χρόνο μετά. Το πρώην ζευγάρι έχει δυο γιους, τον 6,5 ετών Βασίλη και τον 2 ετών Γιώργο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top