Παναγιώταρου - Σχίζας: Η κουζίνα τους είναι minimal και έχει θέα στο βουνό

Το ζευγάρι μετακόμισε σε νέο σπίτι

Όσο περνά ο καιρός ο έρωτας της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα δυναμώνει. Πρόσφατα, μάλιστα, το ερωτευμένο  ζευγάρι μετακόμισε σε νέο σπίτι, κάνοντας το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Παναγιώταρου: Θέλω να με κυνηγάνε και να μου κάνουν προτάσεις

Ο νικητής του Survivor και η σύντροφός του, μέσα από τις αναρτήσεις στα social media, μοιράζονται πλέον αρκετές στιγμές από την κοινή τους καθημερινότητα από το μοντέρνο διαμέρισμα στο οποίο συζούν. 

Πρόκειται για ένα μοντέρνο διαμέρισμα με ενιαίο σαλόνι – κουζίνα ενώ στο κέντρο του σπιτιού υπάρχει το τζάκι, κάτω από τη μεγάλη τηλεόραση. Ο Στάθης Σχίζας πρόσφατα σχολίασε τη συγκατοίκησή του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, λέγοντας: «Μένουµε πλέον µαζί στο κέντρο της Αθήνας. Η συγκατοίκηση είναι τέλεια. Περνάµε υπέροχα µαζί», 

Το απόγευμα της Κυριακής η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε στο instagram βίντεο με την ίδια να απολαμβάνει τον καφέ της στον καναπέ του σπιτιού, όσο ο Στάθης Σχίζας έπλενε τα πιάτα στη minimal κουζίνα τους. Τουλάχιστον το πλύσιμο των πιάτων γίνεται με θέα το βουνό, οπότε -όσο να πεις- είναι πιο ευχάριστο. 

Στάθης Σχίζας: «Στην Ιταλία έβγαλα 4.000 φωτογραφίες την Αλεξάνδρα»

«Γιατί κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της βάζει τον άνδρα να πλένει τα πιάτα», σχολίασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. 

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε πρόσφατες δηλώσεις της σχολίασε τη μετακόμιση του ζευγαριού στο νέο σπίτι, ενώ μίλησε και για τα τα επαγγελματικά της.

Στικούδη: Η σπόντα για την «κόντρα» με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

 

 

«Έχουμε μοιράσει τις δουλειές στο σπίτι. Η μετακόμιση κράτησε 1,5 μήνα μόνο για ρούχα, παπούτσια και τσάντες. Δεν θα πάρω κανέναν να προτείνω τον εαυτό μου. Θέλω να με κυνηγάνε και να μου κάνουν προτάσεις, όχι να σηκώσω εγώ το τηλέφωνο για δουλειά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top