Παναγιώταρου: Θέλω να με κυνηγάνε και να μου κάνουν προτάσεις

Το ζευγάρι μετακόμισε σε νέο σπίτι

Δηλώσεις του ζευγαριού on camera/ βίντεο Happy Day

Όσο περνά ο καιρός ο έρωτας της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα δυναμώνει. Πρόσφατα το ζευγάρι μετακόμισε σε νέο σπίτι.

Παναγιώταρου – Σχίζας: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με καλοκαιρινό outfit

 

«Έχουμε μοιράσει τις δουλειές στο σπίτι. Η μετακόμιση κράτησε 1,5 μήνα μόνο για ρούχα, παπούτσια και τσάντες», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα και στη συνέχεια τον λόγω πήρε ο Στάθης: «Πρέπει να μετέφερα 100 κούτες με ρούχα της Αλεξάνδρας. Δε θα σκεφτόμασταν να μπούμε μαζί με την Αλεξάνδρα στο Survivor. Είμαι πολύ υπερπροστατευτικός με τους ανθρώπους που αγαπώ, πόσω μάλλον με την Αλεξάνδρα που είναι γυναίκα μου. Αν πηγαίναμε μαζί, επειδή είναι παιχνίδι επιβίωσης και πρέπει να επιβιώσεις για τον εαυτό σου πάνω απ’ όλα, εγώ θα κοιτούσα να επιβιώσει η Αλεξάνδρα. Θα τσακωνόταν με κάποιον, θα έμπαινα εγώ στη μέση. Νομίζω δεν θα μου έκανε καλό».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έτσι ευχήθηκε στον Στάθη Σχίζα για τη γιορτή του

Σε ερώτηση που δέχτηκε η Influencer για το αν έχει σηκώσει τηλέφωνο για να αυτοπροταθεί τηλεοπτικά απάντησε: «Να κάνω μόνη μου πρόταση; Γενικά είμαι άνθρωπος που μου αρέσει ο άλλος να με κυνηγάει και όχι να τις κάνω μόνη μου. Οπότε σε καμία περίπτωση δε θα με έβλεπες να το κάνω εγώ. Δόξα τω Θεώ έχω την επιχείρησή μου, τους φίλους μου, τον άνδρα μου… Είμαι γεμάτη».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top