Χρηστίδου σε Ουγγαρέζο: «Με έκραζες, με έβριζες και με έκανες unfollow»

Όσα είπε ο παρουσιαστής στο πλατό της πρωινής εκπομπής

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι

Η «απουσία» του από το πάνελ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη όπου συμμετέχει, τον έχει κάνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση τις τελευταίες ημέρες.

Η ενόχληση του Δημήτρη Ουγγαρέζου: «Πάλι να πούμε για την Ιλένια;»

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που το πρωί του Σαββάτου φιλοξενήθηκε στο Χαμογέλα και Πάλι της Σίσσυς Χρηστίδου.

Μετά την προβολή του αφιερωματικού βίντεο, η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να μην τον ρωτήσει για τα social media και σχόλια που είχε κάνει για την ίδια κατά το παρελθόν.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Σίσσυ Χρηστίδου είχαν μια μικρή... διαφωνία στον «αέρα»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Σίσσυ Χρηστίδου είχαν μια μικρή... διαφωνία στον «αέρα»

«Η σχέση σου με τον κόσμο που είναι στα social media, με ανθρώπους της δουλειάς ή με φίλους σου έχεις αυτή τη σχέση μίσους αγάπης, μπλοκ ξεμπλοκ, follow ξε-follow. Το είχαμε συζητήσει. Εγώ που σε γουστάρω πάρα πολύ σαν τηλεθεάτρια, δηλαδή γελάω μαζί σου παιδί μου με τα αστεία σου. Θεωρώ ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα και σε γούσταρα πολύ. Άρχισες λοιπόν με έκραζες, με έβριζες και με έκανες unfollow κι έλεγα: "Γιατί ρε παιδί μου ο Δημήτρης; Δε θέλω να με αντιπαθεί, εγώ θέλω να κάνουμε παρέα, τον γουστάρω". Δεν μπορούσα να σου θυμώσω ούτε εκεί», του είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Γκάφα Δημήτρη Ουγγαρέζου: Αποκάλεσε... Φαίη την Ελένη Μενεγάκη

«Δεν ξύπνησα μια μέρα... αφού τα είπαμε αυτά, γιατί τα ξαναλέμε; Συμβαίνουν αυτά. Μπορεί κι εγώ να παρεξήγησα πράγματα. Αυτά λύνονται εκτός. Για αυτό ήρθα πέρυσι κι είμαστε μια χαρά. Να μην είμαι στα social media "χα χα χα" και "χου χου χου" κι από πίσω σε βρίζω... Αυτό θα το προτιμούσες; Τουλάχιστον είχα μια συνέπεια. Μπορεί λάθος, αλλά είχα μια συνέπεια», αποκρίθηκε από τη μεριά του ο παρουσιαστής.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε και για τους πρώην συνεργάτες του, Φαίη Σκορδά & Γιώργο Λιάγκα

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε και για τους πρώην συνεργάτες του, Φαίη Σκορδά & Γιώργο Λιάγκα

Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε και τους πρώην συνεργάτες του Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά: «Τους αγαπώ και τους δύο πολύ και τον Γιώργο και την Φαίη. Ο Γιώργος είναι μαέστρος, "κεντάει" στον αέρα. Αλλά λείπει το γέλιο από την εκπομπή του. Μου λείπει... Είναι βέβαια έτσι και η επικαιρότητα. Ισορροπία, μέτρο. Εγώ δεν είμαι της άποψης ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές δεν πρέπει να έχουν ενημέρωση, σε καμία περίπτωση», πρόσθεσε.

Τσιμτσιλή για Μενεγάκη: «Σαδιστικό να τον κρατάς και να τον ταλαιπωρείς»

«Η Φαίη έχει πολύ γέλιο. Προσπαθεί να βρει τα πατήματά της. Είναι ένας ενημερωτικός σταθμός, δεν έχεις συνηθίσει να βάζεις ΣΚΑΪ και να βλέπεις ψυχαγωγία, εκτός από τον Μουτσινά. Ψέματα να λέμε;», σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top