Καινούργιου: «Θα ήθελα να διαγράψω από τη google αυτή τη σχέση»

Τι είπε η παρουσιάστρια για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Με αφορμή το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου από τη συνέντευξη που έδωσε χθες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη, η παρουσιάστρια απάντησε για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. 

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε στη γνωριμία με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τη σχέση τους. 

Κων. Σπυροπούλου: «Έχω κάνει λάθη, μερικούς εδώ ντρέπομαι να τους δω»

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου / Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Αμέσως μετά την προβολή η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως ιδανικά θα ήθελε να μπορούσε να διαγράψει και από το διαδίκτυο τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. 

«Εντάξει, είναι γνωστή η σχέση μου με τον Βασίλη. Δεν ξέρω αν είχαν γνωριστεί και παλιότερα αλλά εντάξει, είναι και μια σχέση που δε με αφορά. Ούτε με έχει στιγματίσει, ούτε τίποτα. Απλώς, λόγω της δημοσιότητας προβλήθηκε πολύ στα media. Ο άνθρωπος αυτός τώρα έχει κάνει την οικογένειά του, είναι εκεί. Μακάρι να μπορούσα και από το google να κατεβάσω τελείως αυτή τη σχέση.

Δεν είναι μια από τις σχέσεις που θέλω να… Η τελευταία μου σχέση με τον Φίλιππο είναι πολύ σημαντική για μένα, με άλλαξε, με πήγε μπροστά. Είμαι περήφανη γι’ αυτή τη σχέση» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πριν από μερικές εβδομάδες η παρουσιάστρια είχε πει ότι όταν ήταν ζευγάρι με τον επιχειρηματία είχε γνωρίσει σε εκείνον την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Σήμερα έδωσε μια διαφορετική εκδοχή για τη γνωριμία του ζευγαριού. 

Καινούργιου: «Εγώ γνώρισα τη Σπυροπούλου στον Σταθοκωστόπουλο»

«Δεν ήταν μια σχέση που με έχει σημαδέψει, όπως η τελευταία μου σχέση που ήταν πιο έντονη για μένα και πιο σημαντική. Εγώ τους είχα γνωρίσει. Τότε εγώ έκανα παρέα με την Κωνσταντίνα τότε στον Alpha. Τότε είχε μια άλλη σχέση με έναν άλλο κύριο.
Δε βγαίναμε ζευγάρια γιατί ο άλλος κύριος που είχε σχέση η Κωνσταντίνα δεν έβγαινε πολύ έξω. Η σχέση τους έγινε πολύ αργότερα. Όταν έμαθα για τη σχέση τους δε με ένοιαζε γιατί ήμουν αλλού και ήμουν καλά. Χαίρομαι που τον βλέπω καλά. Ήταν το όνειρό της να γίνει μαμά, πάντα το έλεγε. Και ο Βασίλης ήθελε να κάνει οικογένεια οπότε βρήκε ο ένας τον άλλον και ταίριαξαν. Είναι και καρμικό. Τα ακούει ο μπαμπάς μου, που δεν τον ήθελε καθόλου», είχε πει, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου.

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος - Κατερίνα Καινούργιου από την εποχή που ήτα ζευγάρι το 2015/ Φωτογραφία: NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top