Δανάη Μπάρκα: Η φωτογραφία με βουρκωμένα μάτια και η εξομολόγηση

«Η ψυχολογία μου τον τελευταίο καιρό είναι διαφορετική κάθε 5 ώρες»

Δείτε τη φάρσα που έκανε η Δανάη Μπάρκα στη Φαίη Σκορδά

Σε μια άκρως προσωπική εξομολόγηση για τους ανθρώπους που έχει στο πλάι της, προχώρησε η Δανάη Μπάρκα μέσα από το Instagram. Αφορμή στάθηκε η αλλαγή του μήνα.

Δανάη Μπάρκα: Με σέξι εσώρουχα στον πάγκο της κουζίνας της!

Δανάη Μπάρκα: Η φωτογραφία με βουρκωμένα μάτια και η εξομολόγηση

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!» δημοσίευσε μία φωτογραφία της, στην οποία διακρίνουμε ότι έχει βουρκώσει, ενώ στο πλευρό της είναι ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Δείτε την ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα στον λογαριασμό της στο Instagram:

«1/11/22. 12:05 το βράδυ. Η ψυχολογία μου τον τελευταίο καιρό είναι διαφορετική κάθε 5 ώρες. Μια πάνω, μία κάτω, σκέψεις, αναλύσεις… ακόμα και το πιο ασήμαντο πράγμα μπορεί να με ταλαιπωρεί ώρες χωρίς να έχω εντοπίσει το γιατί. Από την φύση μου έχω συνηθίσει να μην μιλάω, να μην ανοίγομαι εύκολα και να μοιράζομαι με δυσκολία τις «μαύρες» μου.

Πάντα όμως, Π Α Ν Τ Α ξέρω ποιοι άνθρωποι και συγκεκριμένα ποιες αγκαλιές μπορούν να με κάνουν να χαμογελάσω. Ποιες αγκαλιές μπορούν να με κάνουν να γελάσω, να πω χαζομάρες και να ξεχαστώ ,να ακούσω άλλες συζητήσεις και να μην σκέφτομαι αυτά που απασχολούν εμένα, αλλά και ποιες αγκαλιές χωρίς καν να αναλύσω το πως είμαι θα με κάνουν να κοιμηθώ πιο ήσυχη!

2 από αυτές τις αγκαλιές είναι αυτά τα αγόρια. Για λόγους δικούς μας, με τον καθένα ξεχωριστά, υπάρχει μια αγάπη που κρατάει χρόνια. Για λόγους που δεν εξηγούνται, και δεν χρειάζεται να εξηγηθούν, μας ενώνει μια υπέροχη σχέση και μια ακόμα πιο υπέροχη αγκαλιά! Αυτά τα δυο υπέροχα αγόρια, ο καθένας με τον τρόπο του, ήταν ο σημερινός καλύτερος τρόπος για να υποδεχτώ το Νοέμβριο και μακάρι να υποδέχομαι κάθε μήνα μαζί τους!

Αγόρια μου (κυριολεκτικά & μεταφορικά) είστε σπάνιοι κι εγώ τυχερή! Σας αγαπάω. Εύχομαι ο μήνας του καθενός από εσάς να έρθει με ωραίους ανθρώπους γύρω σας, με φίλους, με αγάπη, με κατανόηση, με τρέλα, με έρωτα, με όνειρα & δημιουργία. Καλό μας μήνα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top