Στάνκογλου: «Την είχα ερωτευτεί σε ένα σκυλάδικο, 20 χρόνια μεγαλύτερή μου»

«Έχω ζήσει τσακωμούς και ξύλο αλλά έχω ζήσει και αρκετά ρομαντικά πράγματα»

Για τις εμπειρίες που έχει ζήσει στα σκυλάδικα της επαρχίας αλλά και την επιτυχία της νέας σειράς του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει» που διαδραματίζεται στα σκυλάδικα στο Αγρίνιο, μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου στη νέα του συνέντευξη.

Ο Γιάννης Στάνκογλου γίνεται Ζορμπάς σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα

«Έχω την τύχη να έρχομαι αντιμέτωπος με τόσο ωραία βιβλία, δύσκολα, ρόλους υπέροχους που κάθε ηθοποιός θέλει να παίξει. Είναι ένα υπέροχο σενάριο στο ‘’Αυτή η νύχτα μένει’’ που ένας ηθοποιός μπορεί, με ένα καλό σενάριο, να κάνει τη δουλειά του καλύτερα και από εκεί και πέρα υπάρχει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. Ένας και ένας όλοι από τους πιο παλιούς μέχρι τους πιο καινούργιους» είπε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα της πρωινής εκπομπής Happy Day.

στανκογλου

«Στα μπουζούκια έχω ζήσει και εφιάλτες και όνειρα. Δεν ήμουν των μπουζουκιών σίγουρα, ήμουν πιο ροκ, αλλά επειδή κατάγομαι από επαρχία έχω πάει σε διάφορα σκυλάδικα που λέμε και διάφορα ξενυχτάδικα. Έχω ζήσει και ακραίες καταστάσεις και όμορφες καταστάσεις. Έχω ζήσει τσακωμούς και ξύλο αλλά έχω ζήσει και αρκετά ρομαντικά πράγματα και έρωτες. Ως μικρός πάνω στο χωριό που πήγαινα σε ένα σκυλάδικο είχα ερωτευτεί την τραγουδίστρια, η οποία ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερή μου. Δεν ξέρω αν έκανε καριέρα, εγώ δεν την ξέρω. Δεν τη θυμάμαι κιόλας, την έχω ξεχάσει» πρόσθεσε ο Γιάννης Στάνκογλου ο οποίος έχει αποσπάσει ιδιαίτερα καλές κριτικές για τον ρόλο του στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Ο οικογενειάρχης Γιάννης Στάνκογλου

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Στάνκογλου και η σύζυγός του, Αλίκη Δανέζη, έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά και δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Γιάννης Στάνκογλου Αλίκη Δανέζη

Ο Γιάννης Στάνκογλου και η Αλίκη Δανέζη στο Ηρώδειο/ NDP PHOTO

Το ζευγάρι έχει φέρει στον κόσμο τη Φοίβη, που γεννήθηκε το 2009 και τον Φίλιππο, που γεννήθηκε το 2014.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top