Γρηγόρης Βαλτινός: «Συνάντησα τον πατέρα μου πρώτη φορά στα 20 μου χρόνια»

Το πραγματικό όνομα του ηθοποιού είναι Γρηγόρης Ιωακειμίδης

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γρηγόρη Βαλτινού

Στη ζωή του, τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής αλλά και τη σχέση με τον πατέρα του, τον οποίο συνάντησε για πρώτη φορά στα 20 του χρόνια, αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Βαλτινός μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στο The 2Night Show

«Έφτασα 200 παλμούς, δεν μπορούσα να αναπνεύσω, με έπιασε πανικός»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός εξήγησε για ποιον λόγο άλλαξε το επίθετό του στην αρχή της καριέρας του. «Όταν βγήκα υπήρχε ο Δημήτρης ο Ιωακειμίδης. Ο Χρήστος Πολίτης μου είπε "δεν μπορείς να βγεις με αυτό το όνομα, γιατί θα σε μπερδεύουν μια ζωή" και διάλεξα ένα επίθετο από την περιοχή μου. Το όνομά μου το πήρα από έναν θείο μου που δεν είχε παιδιά, ήθελα να τον τιμήσω», δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός άνοιξε την καρδιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Βαλτινός άνοιξε την καρδιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Για τη σχέση του με τον βιολογικό του πατέρα, εξομολογήθηκε πως: «Είχαν χωρίσει οι δικοί μου από όταν ήμουν ενός έτους και τον είδα μετά από 20 χρόνια, τότε που γύρισε από την Αμερική. Υπήρχε πατριός. Δεν αντικαταστάθηκε, υπήρχε η έλλειψη. Πιθανόν να υπάρχει ακόμη, αν σκάψουμε βαθύτερα. Μεγαλώνοντας κι ωριμάζοντας, τα ξεπερνάς αυτά τα πράγματα. Είναι όμορφο που τα ξεπέρασες και συγχώρεσες κάποια πράγματα που σε πόνεσαν». 

Μοιάζει στον μπαμπά του; Δείτε τον γιο του Γρηγόρη Βαλτινού

Ο Γρηγόρης Βαλτινός έχει μια από τις πιο αξιόλογες πορείες στο θέατρο εδώ και δεκαετίες

Ο Γρηγόρης Βαλτινός έχει μια από τις πιο αξιόλογες πορείες στο θέατρο εδώ και δεκαετίες

«Βρεθήκαμε πρώτη φορά σε ουδέτερο έδαφος. Ήρθε από την Αμερική, συναντηθήκαμε στο σπίτι μιας θείας. Άνοιξα εγώ την πόρτα, κοιταχτήκαμε πολλή ώρα, νίκησα, πρώτος έκλαψε εκείνος. Τον συγχώρεσα αμέσως, πριν τον δω.

Γρηγόρης Βαλτινός:  Για ποιο λόγο είπε «όχι» στους «Δυο Ξένους»;

Οι άνθρωποι τότε δεν ήταν πολύ ενημερωμένοι. Μπορούσαν να χωρίσουν για ασήμαντη αφορμή, γιατί δεν υπήρχε η γνώση για να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα. Εγώ το κατάλαβα κάποια στιγμή και τελείωσαν όλα μέσα μου», αποκάλυψε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top