«Έφτασα 200 παλμούς, δεν μπορούσα να αναπνεύσω, με έπιασε πανικός»

Η εξομολόγηση καταξιωμένου ηθοποιού για τις κρίσεις πανικού

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γρηγόρη Βαλτινού

H καριέρα του στο θέατρο, την τηλεόραση και τη μεγάλη οθόνη μετράει πολλές δεκαετίες, με το κοινό να τον έχει ξεχωρίσει λόγω του ταλέντου του.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός το 2019 στην παράσταση Αρχιμάστορας Σόλνες

Ο Γρηγόρης Βαλτινός το 2019 στην παράσταση Αρχιμάστορας Σόλνες /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Βαλτινό, που το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Ανάμεσα σε άλλα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής μίλησε για την αποφασιστικότητα και τη συνέπεια που είχε στον χώρο της υποκριτικής, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα το μεγάλο του άγχος.

Γρηγόρης Βαλτινός: «Είναι δημοκρατικό το να μη θέλεις να μολυνθείς»

«Δεν είχα πολλά περιθώρια να αποτύχω. Δεν είχα άλλες εναλλακτικές. Δεν είχα καμία βοήθεια, τίποτα. Έπρεπε να είμαι εξαιρετικά προσεκτικός. Δεν ήθελα να κάνω άλλη δουλειά κι άλλη τέχνη γιατί θα ήμουν δυστυχής. Σίγουρα για να επιβιώσει κανείς κάτι επιλέγει να κάνει, αλλά πραγματικά θα ήμουν δυστυχής. Έπρεπε λοιπόν σε αυτό που διάλεξα να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός, πολύ μελετηρός, στοχοπροσηλωμένος. Να προετοιμαστώ πάρα πολύ, να είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε οτιδήποτε μου ζητηθεί», είπε.

Με εξομολογητική διάθεση, ο Γρηγόρης Βαλτινός βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4

Με εξομολογητική διάθεση, ο Γρηγόρης Βαλτινός βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4

«Ταυτόχρονα είχα κι έναν χαρακτήρα ο οποίος εξωτερικά ήταν ήρεμος, εσωτερικά όμως δεν ήταν και το κατάλαβα κάποια στιγμή μετά από περίπου δέκα χρόνια στο θέατρο. Επάνω στη σκηνή έπαθα κρίση πανικού. Έφτασα 180 - 200 παλμούς, δεν μπορούσα να αναπνεύσω και με έπιασε πανικός. Ήμουν 35 χρονών και λέω "κάτι συμβαίνει εδώ πέρα"… Κατάλαβα ότι αυτό το πράγμα με έτρωγε από μέσα μου», πρόσθεσε.

Γρηγόρης Βαλτινός:  Για ποιο λόγο είπε «όχι» στους «Δυο Ξένους»;

«Δεν με απασχολεί και δε μου αρέσει να είμαι αρεστός σε όλους, σε όποιον αρέσουμε… Εγώ κάνω κάποιες επιλογές, αλλά θέλω, εκείνο που πάντα πρόσεχα, να είμαι προσεκτικός κι ευγενικός με τους άλλους. Όχι να είμαι αρεστός. Δε μου αρέσει να τους πληγώνω, δε μου αρέσει να τους απογοητεύω. Όταν με έχει επιλέξει ο άλλος, εμένα μου δημιουργεί τρομερό άγχος το να ανταποκριθώ σε αυτήν την επιλογή. Είμαι εξαιρετικά περήφανο άτομο και δε θέλω να απογοητεύσω και να προδώσω τον άλλον», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Βαλτινός στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top