Άλλος άνθρωπος η Νατάσα Καλογρίδη - Δείτε το νέο της hairstyle

Όσα σχολίασε για την ηλικία της - Τελικά πότε είναι γεννημένη;

Δείτε όσα είπε η Νατάσα Καλογρίδη στο Happy Day

Τρομάξαμε να γνωρισουμε τη για χρόνια ξανθιά, Νατάσα Καλογρίδη, αφού σε νέα της τηλεοπτική συνέντευξη, εμφανίστησε με νέο χρώμα στα μαλλιά της.

Καλογρίδη: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί είναι για την ηλικία μου»

Η ηθοποιός που αποχαιρέτησε το ξανθό και πλέον μπήκε στο κλαμπ των καστανών, ξεκαθάρισε στο Happy Day τα όσα γράφονται για την ηλικία της, την εμμονή που έχει κάποιος μαζί της, την ψυχανάλυση, την απώλεια του πατέρα της και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. 

Ξεχάστε την ξανθιά Νατάσα Καλογρίδη που ξέρατε... Πλέον καστανή η ηθοποιός!

Ξεχάστε την ξανθιά Νατάσα Καλογρίδη που ξέρατε... Πλέον καστανή η ηθοποιός!

«Έκανα ψυχανάλυση για να δω τι είναι. Δεν είχα πρόβλημα, ήθελα να πάω να δω πώς το δουλεύουν κι αν αυτό μπορεί να αγγίξει κάτι. Η Νατάσα Καλογρίδη είναι τα πάντα. Όλοι έχουμε μέσα μας τα πάντα. Συγχωρώ εύκολα. Μη με ρωτήσεις αν συγχωρώ την απιστία. Μπορεί να έχει συμβεί, αλλά δεν το έχω μάθει ποτέ. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα αν μάθαινα κάτι που δε θα μου άρεσε», ανέφερε αρχικά.

Καλογρίδη: «Ο πρώην σύζυγός μου είχε σχέση με την κόρη του Λυκουρέζου»

Η απώλεια του πατέρα της την έφερε πιο κοντά από ποτέ με τη μητέρα και τον αδερφό της, τον γνωστό σκηνοθέτη Αντώνη Καλογρίδη, όπως εξομολογήθηκε. «Ένιωσα το μεγαλύτερο συναίσθημα της αγάπης, γιατί μετά τον χαμό του πατέρα μου η μητέρα μου κι ο αδερφός μου γίναμε μια γροθιά».

Η Νατάσα Καλογρίδη με τον αδερφό της, Αντώνη Καλογρίδη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Μου αρέσει το ωραίο, η ωραία εικόνα. Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ, σου λέει κάτι αυτό; Η Wikipedia έχει λάθος πληροφορίες για την ηλικία μου, επειδή ο καθένας έχει τη δυνατότητα να προσθέσει ή να αφαιρέσει πράγματα. Γράφουν ότι είμαι γεννηθείσα το 1963, πόσο είμαι τώρα δηλαδή; Προσθέτουν χρόνια», απάντησε σε σχέση με τον... μύθο γύρω από την ηλικία της.

Νατάσα Καλογρίδη: Ποζάρει χωρίς ρούχα - Φοράει μόνο κοσμήματα

Την περίοδο που ήμουν σε σχέση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αποστείλαμε e-mail με τα πραγματικά στοιχεία και φτιάχτηκε. Εγώ έμπαινα μια φορά την εβδομάδα να τσεκάρω. Μετά από 20 ημέρες, μπήκαν πάλι λάθος πληροφορίες. Έχω έναν φίλο στο ηλεκτρονικό έγκλημα, που μου είπε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με εμμονή αλλάζει την ημερομηνία γεννήσεώς μου», πρόσθεσε η Νατάσα Καλογρίδη.

Η σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο είχε συζητηθεί πολύ! 

Η σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο είχε συζητηθεί πολύ! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όπως εξομολογήθηκε, μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο παραμένουν καλοί φίλοι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top