Τάσος Χαλκιάς: «Θα σταματήσω σε πέντε, έξι χρόνια το αργότερο»

Ανακοίνωσε το πότε σκέφτεται να σταματήσει να εργάζεται σαν ηθοποιός

Ο Τάσος Χαλκιάς ανακοίνωσε το καλλιτεχνικό του τέλος καθώς και την επερχόμενη παρουσία του στη δίκη του συναδέλφου του, Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και είπε: «θα φύγω από τον χώρο του θεάτρου σε ένα διάστημα το πολύ πέντε με έξι χρόνια. Το αργότερο. Κάνω μια δουλειά η οποία είναι μέσα στην καρδιά μου κρυμμένη και για αυτό τον λόγο την κάνω. Όσο η καρδιά του ανθρώπου εξασθενεί, εξασθενούν και οι αγάπες του».

«Δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση να παραστώ στο δικαστήριο γιατί εγώ με τον Πέτρο υπήρξα συνεργάτης και φίλος για πάρα πολλά χρόνια. Οπότε, εφόσον θίγονται στο δικαστήριο και συγκεκριμένες δουλειές μες στις οποίες ήμουν και εγώ, το βρίσκω απολύτως λογικό».

«Ένας άνθρωπος ο οποίος γίνεται ευρύτερα γνωστός προκαλεί έναν θαυμασμό παραπάνω που ίσως να είναι και υπερβολικός κάποιες φορές και ίσως και ο ίδιος να έχει μια μορφή εξουσίας

«Αν αποδειχθεί αθώος, οπωσδήποτε θα συνεννοηθώ και θα επικοινωνήσω μαζί του. Αυτό το διάστημα δεν έχουμε μιλήσει γιατί ο Πέτρος είναι υπόδικος» συμπλήρωσε ο Τάσος Χαλκιάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top